Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 6. kolo 2. ŽMNL

2. LIGA

Pogled na 6. kolo 2. ŽMNL

Crni Jack mora čestitati svom mlađom kolegi i sumještaninu Denisu Dražiću.

Pogled na 6. kolo 2. ŽMNL

Igrači Primorca mogu žaliti za izgubljena dva boda, dok Višnjiku ovaj bod daje nadu za dalje.

 

Šesta runda Serie B otvorena je u subotu derbijem između Stanova i Bilog Briga, Stanovi su bili lišen usluga Josipa Tikulina i Marka Ivančića dok je Bilom Brigu nedostajao Josip Štrkalj. Stanovi su igrali sjajno, vodili 2:0 i kontrolirali susret, da bi se na kraju za Bili Brig ukazao Stipe Vujević, postigao hattrick i donio Bilom Brigu sva tri boda.

Stanovi nisu mogli računati na Tikulina, te su poraženi od Bilog Briga.

 

Iako ste na prvu pomislili da rezultat 6:3 u susretu Brodarice i Sambe ukazuje na to da je utakmica bila prepuna preokreta, varate se. Od samog početka momci Marina Mazije su kontrolirali susret imali veliko vodstvo da bi se u finišu malo opustili i primili 3 gola.

Momci sa Brodarice igraju sjajno te su ozbiljni konkurenti za vrh

Sjajni susret gledali smo između Primorca i Višnjika, bilo je sjajnih preokreta, prekrasnih pogodaka, da bi na kraju svakom pripao po bod. Igrači Primorca mogu žaliti za izgubljena dva boda, dok Višnjiku ovaj bod daje nadu za dalje.

Pravu golijadu gledali smo u susretu Sv. Mihovila i Tornada, Galovčaka mladost predvođena Mateom Šarom udjelila je Bibinjcima osam komada, iako su se na trenutke činilo da je Tornado u utakmici odlično organizirana momčad Sv. Mihovila nije dopustila veliki preokret, te zasluženo slave 8:4.

Mateo Šare odigrao je utakmicu života, te sa svoja tri “vršnjaka” porazio bibinjski Tornado

Murvica već pet utakmica nezna za bod(ove), ovaj put tvrd orah je bio Dasiaddo. Iako su Murvičani u prvom djelu promašili pregršt šansi osvetilo im se to u zadnjoj minuti prvog djela kada Dasiaddo dolazi u vodstvo. U drugom poluvremenu Dasiaddo je rutinski odradio posao i slavi 4:2.

Vidi li se svijetlo na kraju tunela za Murvicu?

 

“Mjesni” derbi odigran je između Kontrol Biroa i Poljica Brig. Iako je utakmica u jednom trenutku bila u egalu, gdje je rezultat bio 2:2 tanka klupa Poljičana nije mogla izdržati te ovaj put Crni Jack mora čestitati svom mlađom kolegi i sumještaninu Denisu Dražiću.

U posljednjem susretu kola Sukošan je na svom terenu odigrao vaterpolski s Raštanima 7:7 koji su bili lišeni usluga kapetana i alfe i omege Luke Zrilića.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: