Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 8. kola 2. ŽMNL

Najave utakmica

Najava 8. kola 2. ŽMNL

Najava 8. kola 2. ŽMNL

Može li Jackova organiziranost zausaviti Danijelova lucidnost vidjet ćemo u subotu u 16:00 sati.

 

Kolo će otvoriti Stanovi i Primorac Ljubač. Primorac na krilima pobjede u prošlom kolu očekivat će punije plijen u susretu sa Stanovima. Tumina Bojna će izgleda morati nastaviti bez Banovića što je još jedan veliki hendikep za Tumu.

Bude li zlatna ljevica zdrava, biti će svašta.

Samba nemože do bodova na gostavanjima, a sada im dolazi Kontrol Biro. Momci koju vode duo Denis Dražić – Dino Kevrić su zasigurno veliki favoriti, možda najveći ovo kolo.

 

Izjednačenu utakmicu zasigurno ćemo gledati između organizirane momčadi Poljica Brig i lucidnih momaka i Dasiadda. Može li Jackova organiziranost zausaviti Danijelova lucidnost vidjet ćemo u subotu u 16:00 sati.

Dva različita futsal stila igre, koji je plodniji?

Jako zanimljiva utakmica se očekuje u susretu Murvice i Raštana. Prema najavama Murvičani su se donekle kompletirali, dok se Raštanima vraća Luka Zrilić. Širina klupe u ovom susretu će zasigurno odlučivati.

Ćaća se sad stvarno vraća.

U nedjeljom prijepodnevnom terminu sastaju se Brodarica i Tornado Bibinje. Brodarica je prošlo kolo u zadnjim trenutcima izgubila trobod protiv Raštana, mogu li ovo kolo izdržati svih 40 minuta bez da prime pogodak saznat ćemo u nedjelju u podne.

All Pages

Brodarica mora tražiti povratak na pobjedničku stazu.

Derbi kola očekuje nas u nedjelju u podne. Efikasna i mlada momčad Sv. Mihovila protiv lepšrave igre Bilog Briga. Bili Brig je poražen u posljednjoj utakmici od Primorca te će zasigurno htjeti tri boda kojem bi zadržali lidersku poziciju. Šare, Kovač i Kožul protiv Lončara, Vujevića i Bašić. Biti će vrlo zanimljivo.

 

Kolo će u ponedjeljak zaključiti Sukošan koji u svojoj dvorani dočekuje “fenjeraša” Višnjik. Sukošanci su veliki favoriti, a Darko Smolić bi trebao biti prvo ime susreta

 

RASPORED

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: