Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 9. kola 2. ŽMNL

Najave utakmica

Najava 9. kola 2. ŽMNL

Najava 9. kola 2. ŽMNL

Ovog vikenda je pred nama nova epizoda drugoligaške sapunice. Kontrol Biro i Bili Brig drže vrh, a Murvica i Višnjik začelje.

 

“Fenjeraš” Višnjik osokoljen pobjedom na vrućem gostovanju u Sukošanu dočekuje Brodaricu koja nakon početnog zanosa polako pada u formi. Jako izjednačena utakmica gdje će odlučivati nijanse između Đanija Milina i Ante Škare.

 

Miniderbi kola je onaj između Raštane Kanela i Kontol Biro. Ukoliko Raštane dođu više manje kompletni mogao bih se očekivati pravi spektakl od utakmice. S druge strane Kontrol Biro predvođen Zankijem polako grabi bodove za Seriu A.

 

Trenutno ekipa s najlošijom formom u ligi Murvica ide na teško gostovanje u Bibinje kod Tornada. Iako je Tornado uvijek favorit na svom terenu, dok gostima već polako otkucava sat za buđenje, ukoliko zaspu 3. liga postat će realnost.

 

Nedjeljni termin prijepodne rezerviran je za susret između Bilog Briga i Sukošana. Bili Brig će zasigurno htjeti održati jednak razmak s Kontrol Biroom dok bi Sukošan eventualnom pobjedom pobjegao iz opasne crvene zone. Biti će to susret dva ponajbolja killera Stipe Vujevića i Darka Smolića.

 

Derbi kola odigrat će se u nedjelju u uru kada sve katoličke crkve upale svoja zvona. Primorac Ljubač i Sv. Mihovil. Primorac kojemu je prošlo kolo došlo božićno vrijeme jer im je pukla petarda “Tuma” u dvorištu zasigurno će se htjeti iskupiti za prošlotjedni poraz, dok će Sv. Mihovil pokušati na krilima svoje mladosti doći do sva tri boda. Bitnu ulogu u ovom susretu će imati i voditelji Jure Perković i Dino Kovač jer moraju svoje momke okrenuti protiv subotnjeg izlaska.

 

Još jednu zanimljivu utakmicu gledat ćemo između Dasiadda i Stanova. Dasiaddo kad dođe kompletan može svakome pomrsiti račune, dok se kod Stanova još nezna zdravstveno stanje kod kapetana Šarlije. Jedno je sigurno, obje momčadi će napasti protivnika. Biti će to još jedan sudar dvojice vrhunskih voditelja Tomislava Zelića i Danijela Zubčića.

 

Kolo će u utorak zaključiti Samba koja će na svom terenu ugostiti Poljica Brig. Samba na domaćem terenu teško gubi bodove, ali im Crni Jack može pomrsiti račune s obzirom da i on svoje treninge održava u dvorani u Poličniku. Baljak i Dundović (ako dođe) protiv kolonije Zdrilića, Kovačevića i Barića. Moglo bi se ići pogledati.

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: