Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Počeo je zadarski futsal mercato!

Vijesti

Počeo je zadarski futsal mercato!

Počeo je zadarski futsal mercato!

Prvenstvo kreće 20. siječnja, a zimski prijelazni rok traje do 18. siječnja.

Veličanstvena čarolija je iza nas i malo pomalo približava se nastavak lige. No prije početnog udarca lopte s centra slijedi Mercato ili ti prijelazni rok. Mnogi klubovi imaju svoje muke, neprilike i prilike dok su neki mirno čekali blagdane. Hvataju se pozicije za play off, bori se za opstanak ili za plov u sigurne vode. Kroz šuškanja u Mocirama neka imena se spominju i s nestrpljenjem očekujemo što i kakav promet će donijeti prva polovica siječnja. Mercato je počeo!!!!

 

Što se tiče prvoligaša tu će biti skoro sva svijetla pozorinice. Varoš unatoč sastavu kojeg se nebi sramili ni klubovi iz vrha hrvatskog futsala uvijek izbaci još jedan megatransfer, tako su ovaj prijelazni rok angažirali Marina Tomasova.

Marin Tomasov (Varoš) za sad je najzvučnije ime prve lige.

Tin već tradicionalno kada ga svi otpišu nađe nekog “mulca” koji se odlično uklopi u Tihin sustav. Idassa Nadin je uvijek aktivna na transfer tržištu tako da smo mišljenja da će Vinketa i ovu zimu izbacit nekog nebi li se priključio vrhu. GauniSveti Ante i Poljica će morati posegnuti za pravim istinskim pojačanjima ukoliko žele očuvati prvoligaški status. Što se tiče Puntamike koja “kupuje” i “prodaje” vrlo malo ili ništa možemo reći da i neće biti velikih promjena u rosteru Joke Vukoše. Plovanija kojoj je cilj playoff će također tražiti prinove nebi li ostvarili zacrtani cilj. Vrsi već dugi niz godina svoje skautske službe šalje u benkovačku mininogometnu ligu gdje nalaze odlična pojačanja. Ugljan je jedini dao informaciju kako su angažirali Filipa Pezelja.

Filip Pezelj je prava roba za Bodule.

Drugoligaši zasigurno neće spavati. Lider Kontrol Biro ima sjajan sastav te suvereno drži vrh druge lige, promjene u kadru i nisu toliko žurne, ali voditeljski duo Kevrić-Dražić mogu iznenaditi. Bili Brig je prošli zimski prijelazni rok odradio odlično te se s tim pojačanjima vinuo u vrh druge lige gjde se sad nalazi, znamo da će Švabo i ove zime naći nekog “kapitalca”.

Švabo je pravi mačak za mercato.

Tumina bojna sa Stanova skoro sve svoje igrače traži u svom kvartu, neznamo jeli ostao još koji na Stanovima, a ako i ga i ima sigurno će zaigrati za voljeni kvart. Sv. Mihovil drži četvrtu poziciju i ukoliko je želi zadržati mora nekog dovesti ponajprije zbog širine klupe. Primorac Ljubač naglašava kako im je cilj ostanak, a trenutno su bliži prvoj, nego trećoj ligi. Jure Perković ima respektabilan sastav, ali i njemu se nikad ne zna. Tornado Bibinje također svoj roster pune svojim Bibinjcima, hoće li tako biti i ovog mercata vidjet ćemo, isto kao i Tornado poličnička Samba također snage crpi iz svog bazena. Poljica Brig i Raštane će također morati potražiti prinovu s obzirom na širinu klupe. Murvici se isto nikad ne zna, najavili su borbu za vrh, a sada se bore za opstanak, a sastav odličan. Murvica na tržištu nikad ne miruje pa vjerovatno neće ni ovaj prijelazni rok.

Murvica je tri kola prije predaha angažirala kapetana Crnice Antu Mijata. Tko je novi “pick” za šeike iz Murvice?

Brodarica, Sukošan, Višnjik i Dasiaddo pokušat će u nastavku prvenstva očuvati drugoligaški status, samo će svi morati podebljati roster.

Višnjik je Sašu Bjelanovića angažirao sredinom prvog dijela.

Treća liga je totalna nepoznanica. Bali je jedini koji je više manje osigurao promociju, a ostali će se u obe skupine boriti do kraja.

Josip Zelenčić je vruća i tažena roba na tržištu. Ali je vjeran svom Baliju s kojim želi u drugu ligu

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: