Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

“Čiksice” na drugom prvenstvenom turniru

Najave utakmica

“Čiksice” na drugom prvenstvenom turniru

“Čiksice” na drugom prvenstvenom turniru

Nakon prvog turnira koji je igran u Pisarovini “Čiksice” imaju šest bodova te zauzimaju 5. mjesto na prvenstveno ljestvici.

 

Ovog vikenda (27. i 28. siječnja) MNK Futsal Super Chicks nastupa na drugom prvenstvenom turniru 1. HMNL za žene. Domaćin turnira je ŽMNK MC Plus, a igra se u sportskoj dvorani Lučko.

Nakon prvog turnira Super Chicks ima 6 bodova na kontu.

Nakon prvog turnira koji je igran u Pisarovini “Čiksice” imaju šest bodova te zauzimaju 5. mjesto na prvenstveno ljestvici tri boda iza mjesta koje vodi u playoff. Na ovom turniru protivnici Super Chicksu su Siscia Sisak, Kozakiv Zagreb i Futsal Fiume iz Rijeke.

“Čiksice” turnir otvaraju u subotu od 14:30 kada igraju protiv Siscije. Također u subotu od 20:40 će snage odmjeriti protiv Kozakiva, dok će posljednju utakmicu protiv Futsal Fiumea igrati u nedjelju u 12:30.

Karla Kukutovićje novo ime u svlačionici.

U pauzi između dva turnira uprava Futsal Super Chicksa angažirala je mladu reprezentativku 16-godišnju Karlu Kurkutović, dok je nakon dvije i pol sezone klub napustila vratarka Monika Martina Sipina Halper koja je prešla u redove FC Split Tommy.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Najave utakmica

To Top