Connect with us
Example HTML page

“Čiksice” na drugom prvenstvenom turniru

Najave utakmica

“Čiksice” na drugom prvenstvenom turniru

“Čiksice” na drugom prvenstvenom turniru

Nakon prvog turnira koji je igran u Pisarovini “Čiksice” imaju šest bodova te zauzimaju 5. mjesto na prvenstveno ljestvici.

 

Ovog vikenda (27. i 28. siječnja) MNK Futsal Super Chicks nastupa na drugom prvenstvenom turniru 1. HMNL za žene. Domaćin turnira je ŽMNK MC Plus, a igra se u sportskoj dvorani Lučko.

Nakon prvog turnira Super Chicks ima 6 bodova na kontu.

Nakon prvog turnira koji je igran u Pisarovini “Čiksice” imaju šest bodova te zauzimaju 5. mjesto na prvenstveno ljestvici tri boda iza mjesta koje vodi u playoff. Na ovom turniru protivnici Super Chicksu su Siscia Sisak, Kozakiv Zagreb i Futsal Fiume iz Rijeke.

“Čiksice” turnir otvaraju u subotu od 14:30 kada igraju protiv Siscije. Također u subotu od 20:40 će snage odmjeriti protiv Kozakiva, dok će posljednju utakmicu protiv Futsal Fiumea igrati u nedjelju u 12:30.

Karla Kukutovićje novo ime u svlačionici.

U pauzi između dva turnira uprava Futsal Super Chicksa angažirala je mladu reprezentativku 16-godišnju Karlu Kurkutović, dok je nakon dvije i pol sezone klub napustila vratarka Monika Martina Sipina Halper koja je prešla u redove FC Split Tommy.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top