Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 16. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava 16. kola 3. ŽMNL

Najava 16. kola 3. ŽMNL

Utakmicu Termin – Zaton možemo nazvati utakmicom iskupljenja.

Kolo će se završiti atraktivnom utakmicom Smiljevac – Sv. Ante Visočane koja će mnogo toga otkriti.

SKUPINA A
Utakmicu TerminZaton možemo nazvati utakmicom iskupljenja, obje momčadi će željeti isprati gorak okus iz zadnjeg kola u kojem su očekivale puni plijen.
Na Ruplju je sad sve da dokaže od čega je napravljen u ovom novom ruhu, protivnik je idealan za to dokazivanje. S druge strane im stoji Vošta koja ipak ima neke svoje planove i ne želi olako ispustiti bodove.
Mladosti u pohodu na nove bodove će se ispriječiti Mala Rava. Ako Mala Rava dođe s više od pet igrača na utakmicu tad rezultat može poći na obje strane, a u suprotnom će to biti jednosmjerna ulica.
Drakmar Sali i Privlaka 2017 će odmjeriti svoje snage, a krajnji rezultat je vrlo teško prognozirati.
Fildžan liga je liga iz koje nema ispadanja, a derbi začelja odigrat će Ljevica Zadar i Donje Raštane. O konačnom rezultatu mogu reći tamo da će ona ekipa koja da pogodak više odnijeti sva tri boda.
Zadnji na teren izlaze Mali Cafe i Briševo što označuje početak superderbija Skupine A. Mali Cafe kao prvoplasirani ugošćuje Briševo koje drži drugo mjesto s tendencijom napada na prvo. U utakmici će doći do izražaja svi segmenti futsal igre kao što su taktika, brzina, motorika i karakter. Rezultat? Svi u Bibinje 04.02.2018. u 15 sati!!!
SKUPINA B
Kao što svi znamo Bali puca na ulazak u viši rang i po njihovom mišljenju već su dovoljno bodova prosuli tako da će Osam mladi biti težak zadatak za ostvarivanje sna o bodovima u ovom susretu.
Jadran Vrsi u posljednjem kolu nisu uspjeli skupiti dovoljno igrača što im je za zelenim stolom priskrbilo gubitak bodova. U susretu s Krnezom moraju pronaći igrače i formu za nekakav konkretniji rezultat.
Sinjoretovo ima imperativ osvajanja bodova protiv Valencie. Sve drugo bi bilo daleko od svakog očekivanja.
Aenona u susretu protiv Crvenih kuća ne smije kiksati za mir u svlačionici. S druge strane I. Pupovac iz Crvenih Kuća napokon mora proigrati. Hoće li to biti u ovom susretu? Ne zna se.
Nakon što je Zemunik teško ranjen u prošlom kolu L. Buljat je svojim trupama zapovjedio da u ogledu protiv Slivnice samo pobjeda dolazi u obzir. To je lakše kazati nego učiniti, a posebice što Slivnica nije ekipa protiv koje se lako vaditi.
Kolo će se završiti atraktivnom utakmicom SmiljevacSv. Ante Visočane koja će mnogo toga otkriti. U utakmici u kojoj niti jedna momčad ne smije izgubiti bit će svačega, a iz tog razloga ju se isplati i doći pogledati.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: