Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 15. kolo 2. ŽMNL

Vijesti

Pogled na 15. kolo 2. ŽMNL

Pogled na 15. kolo 2. ŽMNL

Nakon kratke pauze nastavljena je i zanimljiva Seria B gdje se igralo 15. kolo.

 

Kolo su otvorili povratnici na parket Raštane Kanela i Višnjik. Raštane su ove zime doživjele velike promjene u sastavu, a to se itekako osjetilo na terenu gdje je Višnjik na krilima Maria Jurjevića slavila 4:2 i poslala Raštane u crvenu zonu.

Višnjik je poslao Raštane u crvenu zonu.

Kontrol Biro se dugo mučio sa Sukošanom, ali tri pogotka Josipa Anića su bila dovoljna da Kontrol Biro zadrži priključak za Stanovima.

Kontrol se dugo mučio, ali je na kraju uspio upisati tri boda.

Tijesnu i izjednačenu utakmicu odigrali su Dasiaddo i Primorac Ljubač gdje na kraju i jedni i drugi ogu biti zadovoljni bodom.

Primorac i dalje ostaje najveća nepoznanica lige.

Poljiica Brig je X protiv Sv. Mihovila držala do 26. minute, a onda na scenu stupa tandem Šare – Kovač uz novopridošlog Mikulića te na kraju Galovčani nose vrijednu i sigurnu pobjedu.

Frane Mikulić stigao u galovačku “žutu podmornicu” i odmah se istakao.

Tornado je ugostio Stanove, gledali smo odličan susret u prvom dijelu, kažemo u prvom jer u drugom kao da se momčad Tornada nije niti pojavila na parketu, jer im je “Tumina Bojna” dala 9 komada s kojima su zadržali čelo ljestvice.

U drugom dijelu na terenu su postojali samo Stanovi.

Najveće iznenađnje kola priredila je momčad Brodarice koja je slavila u susretu protiv favorizirane Murvice. Iako je Murvica vodila do samog finiša susreta Jure Vuleta i odlični Martin Škoda u samo jednoj minuti su utišali Murvičane i kući odnijeli tri boda.

Martin Škoda presudio Murvici.

Još jedno veliko iznenađenje priredila je Samba koja je na svom terenu desetkovanom Bilom Brigu dala pola duzine, iako je Bili Brig imao početnu prednost, iskazao se Šime Lucijan Barić koji je udijelio 4 pogotka.

Bili Brig dugo ne pamti ovakav poraz.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: