Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 18. kolo 3. ŽMNL

3. LIGA A

Pogled na 18. kolo 3. ŽMNL

Pogled na 18. kolo 3. ŽMNL

Ovo, 18. kolo 3. ŽMNL će ostati zapisano kao najefikasnije kolo budući da je postignut 101 zgoditak. U moru efikasnih utakmica valja istaknuti dvoboje Termin-Mali Cafe koji nam je priuštio 17 pogodaka, a konačni rezultat je bio 1:16 i Val de Ghisi- Sv. Ante Visočane koji je završio rezultatom 3:14.
SKUPINA A
Najefikasnije kolo je krenulo utakmicom u kojoj nije postignut niti jedan pogodak. Utakmicu Ljevica ZadarBriševo ćemo stoga samo upamtiti po crvenom kartonu D. Jurline u 13. minuti.
Pomalo iznenađujuće su Donje Raštane došle do boda u ogledu s Mladosti, a pogotovo kad se zna da je struka Mladosti odradila dobar posao u prijelaznom roku. Nisu Mladosti ni malonogometne ikone M. Svetić i A. Pavić pomogle da ostvare puni plijen. U redovima Donjih Raštana treba izdvojiti I. Ninčevića i njegova dva pogotka.
U 18:00 sati tog 17.02.2018. na teren su istrčali Termin i Mali Cafe i samo se postavljalo pitanje može li se Mali Cafe vratiti u borbu za prvo mjesto. Što se potom desilo? Desilo se to da se odigrala utakmica s najvećom razlikom od kad je pisanog traga. Kad u utakmici imate dva igrača koja zabiju po 5 pogodaka kao što su to učinili Kristijan Šarić i Krešimir Nakić voditelj ekipe može biti zadovoljan, a kad se tomu još pridoda K. Plazina sa svoja četiri pogotka i A. Šimunac s dva dobije se najefikasnija utakmica. Još jednom valja čestitati Malom Cafeu jer se to ne viđa svaki dan, a Terminu zaželjeti da bodove potraže na drugom mjestu.
Ni utakmica RupaljZaton nije razočarala po broju postignutih golova, s tim da bi Rupalj bio zadovoljniji da je distribucija pogodaka bila nešto ravnomjernija. Zabio je Zaton 10 pogodaka Ruplju za uvjerljivu pobjedu, a svoj doprinos s dva pogotka su dali P. Radman, E. Kulaš i Š. Peša.
Utakmica Drakmar SaliVošta presuđena je za zelenim stolom budući Drakmar nije došao na borilište.
SKUPINA B
Odmah u otvaranju kola skupine B postignuto je 15 pogodaka, a sudionici te priredbe su bili Aenona i Valencia. Glavninu posla na susretu Valencia je obavila već u prvom poluvremenu zabivši 5 pogodaka, a primivši samo jedan. U nastavku su se izmjenjivali pogoci na obje strane no Valencia je sačuvala svoju kapitalnu prednost iz prvog dijela.
Igrala se 6. minuta susreta Val de Ghisi i Sv. Ante Visočane, a sve je mirisalo na iznenađenje kola. U tih uvodnih 6 minuta S. Cvitanović zabio je dva pogotka za Val de Ghisi, a S. Kevrić jedan za Sv. Antu Visočane. U tim momentima oni hrabriji koji su na kladionici stavili na Val de Ghisi zadovoljno su trljali ruke, a ovi drugi što su Sv. Antu Visočane imali u fiksu gledali su u nevjerici. Ali, par odgojno obrazovnih poteza na klupi Sv. Ante Visočana, koji su odavna izbačeni iz škola, urodilo je plodom. Serijom 9 pogodaka u nizu Sv. Ante Visočane ne da je preokrenulo rezultat nego je, slobodno se može reći, vratilo utakmicu u očekivane okvire. M. Bukvić i S. Brala u uvjerljivu pobjedu 3:14 ugradili su po tri pogotka, a P. Verunica i L. Kajtazi pridodali su po dva.
Zemunik kao da pomalo gubi dah, a to se pokazalo na gostovanju kod Jadran Vrsi. Unaprijed upisane bodove Zemuničani su prosuli te kući odlaze s polupraznom vrećom. S druge strane Jadran Vrsi pogotkom A. Nemarića u 38′ može biti zadovoljan konačnim rezultatom koji je bio 2:2.
Smiljevac i Osam mladi odigrali su svoj susret, a postignuto je 9 pogodaka i dodijeljen je jedan crveni karton. Vodio je Smiljevac s tri pogotka razlike no pokazalo se na kraju da to nije bilo dovoljno za bodove. Na scenu je stupio T. Čulina i zabio 4 pogotka za preokret i u konačnici za bodove. Po gol su još dodali A. Paleka i L. Krnčević.
U prvoj četvrtini susreta je izgledalo kao da Bali više ne može uhvatiti dobru formu i da polako gube zalihu bodova koju su ostvarili u prvom dijelu. Dvojica Lerga i to Lovre i Filip zabili su za pomalo iznenađujuće i veliko vodstvo Slivnice. Potom nakon malog golgeterskog posta J. Zelenčić zabija, a Baliu kao da je granulo sunce. Do kraja susreta Bali je postigao još četiri pogotka i svima pokazao da se ipak vraćaju u formu iz prvog dijela sezone.
Sinjoretovo i Krneza odigrali su neriješeno, ali uz dosta vatrometa. Suvereno je Sinjoretovo ušlo u susret te postigavši tri pogotka već skoro upisalo bodove. No kako to i biva dovoljno je samo malo neozbiljnosti i budeš kažnjen. Uslijedila su tri pogotka Krneze te se neriješenim rezultatom 3:3 otišlo na predah. Tek se u posljednjih 10 minuta opet počelo kuhati na utakmici. Opet je Sinjoretovo pogotkom B. Katuše došlo u prednost da bi u posljednje 3 minute dva puta pogodila Krneza i preokrenula rezultat. No kako se utakmica igra do posljednjeg sučevog zvižduka tu činjenicu je iskoristio F. Ljumeži i zabio za konačnih 5:5, a podjela bodova je po svemu bio i pravedan rezultat.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: