Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 19. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava 19. kola 3. ŽMNL

Najava 19. kola 3. ŽMNL

Ovisno kojoj ekipi više pridonese J. Ledić ta će i pobijediti.

Veliki derbi u obje skupine odigrat će Zemunik i Bali.

SKUPINA A
Mala Rava ugošćuje Privlaku 2017. koja je prethodno kolo bila slobodna i radila je na tehnici. Kome će pripasti obojci, a kome opanci morat ćemo sačekati kraj susreta u kojem obje ekipe idu na trobod.
Derbi začelja će odigrati Donje Raštane i Drakmar Sali. Tko će preuzeti fenjer nakon ovog kola ne zna se, ali se zna da bi utakmica mogla biti napeta.
Može li utakmica između Briševa i Ruplja ponijeti epitet derbija kola kao u prvom dijelu? Obje ekipe su u posljednjem kolu prosule bodove i postavlja se pitanje koja će ih više ugrabiti u ovom kolu.
Susjedski derbi će pak odigrati Zaton i Mladost. Ovisno kojoj ekipi više pridonese J. Ledić ta će i pobijediti. Ako ičega onda navijača sigurno neće manjkati.
Pitaju se svi hoće li Mali Cafe na nagaznoj mini zvanoj Ljevica Zadar prosuti dobar, odnosno svršen renome s posljednje utakmice. Ako moram staviti nešto na kladionicu to bi bilo manje od 3 pogotka na susretu.
Vošta i Deportivo la Murvica zaključit će kolo skupine A, a nešto veći imperativ pobjede je na strani Vošte koja i dalje želi održati korak s vodećim dvojcem.
SKUPINA B
Dvije momčadi istog početnog slova neće dijeliti i isti broj zabijenih pogodaka. Dojma sam da će Valencija zabiti pokoji pogodak više od Val de Ghisa.
Zahuktalih Osam mladi ugošćuje Aenonu koja ima jedva teoretske šanse za osvajanje bodova. Čuda su moguća zar ne?
Uvodni derbi kola Skupine B odigrat će Slivnica i Sinjoretovo. U dosadašnjem dijelu nešto konstantnija je bila momčad Slivnice no Sinjoretovo još nije reklo svoju zadnju riječ.
Sv. Ante Visočane u dvoboju s Crvenim kućama ima prigodu za velike stvari. Naravno prije tih velikih stvari moraju i pobijediti. Može biti da će biti zanimljivo pisati osvrt ovog kola.
Veliki derbi u obje skupine odigrat će Zemunik i Bali. Iako je Zemunik u nešto lošijoj formi uvijek je izazov igrati protiv lidera prvenstva. Kad se baci na papir Zemunik ovisi o tome koliko će biti Luka Buljat raspoložen budući da će J. Zelenčić zabiti pokoji gol, skoro pa jamčim.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: