Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Pogled na 21. kolo 2. ŽMNL

Izvještaji

Pogled na 21. kolo 2. ŽMNL

Pogled na 21. kolo 2. ŽMNL

Iza nas je još jedno kolo uzbudljive Serie B, kolo koje nam je dalo dosta odgovora za finiš sezone.

 

Sve je počelo još u subotu kada je galovački Sv. Mihovil priredio mini iznenađenje tako što je svladao Bili Brig sa zvukom sirene. Sjajno je štimala osovina Kovač – Kožul – Šare. Bili Brig je novim porazom malo izgubio korak za vodećim dvojcem, te će prema svemu sudeći prvu ligu tražiti kroz dodatne kvalifikacije.

Još su jednom pokazali svoj puni potencijal. Roko Kovač i Mateo Šare.

Stanovi su rutinski riješili enigmu zvanu Primorac Ljubač koje je bio lišen usluga ponajboljih igrača (Šitum, Lučić). Tricu u Draškovu mrežu poslali su Zrilić i prva zvijezda “Tumine bojne” Josip Tikulin.

Stanovi su rutinski riješili enigmu zvanu Primorac Ljubač

Još jedno mini iznenađenje dogodilo se u Bibinjama. Domaćin Tornado je unatoč vodstvu od 2:0 poražen od od Brodarice ukupnim rezultatom 6:3. Dvostruki strijelci bili su Paško Pavičić i Duje Miletić. Bodovi koji Brodaricu šalju izvan crvene zone.

Brodarica do vrijednih bodova.

Pravu meksičku sapunicu gledali smo u susretu Dasiadda i Poljica Brig koji su tražili bodove spasa. Puno preokreta i sa jedne i sa druge strane, ali ipak bodovi idu u Zubčićev trezor i to pogotkom Olivera Škunce dvije sekunde prije kraja susreta.

Poljica Brig su još jednom pala u posljednjim sekundama.

To zlata vrijednih bodova u borbi sa opstanak došla je Murvice. Dragan Vuković je pružio briljantnu partiju te s pokerom golova isprašio Raštane koji i dalje opasno žive.

Dragan Vuković je pružio briljantnu partiju te s pokerom golova isprašio Raštane

Novi težak udarac doživio je Sukošan koji je na svom terenu u “zamjeni domaćinstva” dobio osam komada od Višnjika. Jurjević i i skusni Surić vodili su momke Marina Rogića do još jedne velike pobjede kojom su se odvojili od posljednje četvorice.

Sukošan na konopcima.

Najveće iznenađenje kola priredila je hit momčad proljeća Samba koja je na svom parketu slavila protiv lidera Kontrol Biroa s 3:0. Jooš jednom je dirigentsku palicu držao Domagoj Marko Lončar koji sa svojom Sambom još uvijek živi san o 1. Sonik ŽMNL.

Samba još uvijek živi san o 1. Sonik ŽMNL.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Izvještaji

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top