Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 22. kolo 1. Sonik ŽMNL

Izvještaji

Pogled na 22. kolo 1. Sonik ŽMNL

Pogled na 22. kolo 1. Sonik ŽMNL

Zakuhalo se u zadarskim Mocirama ovaj vikend i otvorena su mnoga pitanja, osim jedinice prije doigravanja.

 

Pole position će u ruke Varoši koja je u velikom derbiju nadvisila Tin. Prepuno preokreta i lijepih poteza se ne bi posramila ni prva hrvatska futsal liga. Dvoboj dva najbolja igrača utakmice Radmana i Mrkića je završio s hattrickom s obje strane no slavi Varoš. Konačnih 5:4 je dokaz da će, sinoć ispunjene, Mocire imati sto vidjeti u doigravanju.

Pole position će u ruke Varoši koja je u velikom derbiju nadvisila Tin.

A u njemu će biti sigurno i Puntamika koja je pobjedom vratila Svetog Antu u opasne vode. Više želje a nadasve disciplinirana i hrabra igra je urodila plodom i pobjedom. Sveci su djelovali mlako i bezidejno te im to nije put s kojim će doći do opstanka.

Više želje a nadasve disciplinirana i hrabra igra je urodila plodom i pobjedom.

Veliku pobjedu su upisali momci iz Poljica za sebe no porazom su uvukli Young boyse u probleme. Naime, nalaze se u zoni play outa i čeka ih teška borba kao i sve klubove u tom susjedstvu, uključujući i pobjednička Poljica.

Veliku pobjedu su upisali momci iz Poljica

Deni Kolega nastavlja svoj magični niz golova. Ovaj put je pukla petarda u golu Gauna koji su pobjedom tražili bijeg sa dna. Ništa od toga nije bilo moguće te su boduli sebe uveli u zonu play offa.

Deni Kolega nastavlja svoj magični niz golova.

Vrsi su, dojma smo, promašivali moguće i nemoguće te su morali otpratiti bodove podno Velebita. Tako je Paklenica korak po korak pobjegla iz donjeg doma i s pravom traži svoju vizu za gornji dom.

Vrsi su, dojma smo, promašivali moguće i nemoguće

Kontra je pokazala odlučnost i hrabrost te su anulirali minus gol sa Plovanijom. Kad se podvukla crta utakmice gol Ante Erlića sredinom nastavka je bio kapitalan i donio je Kontri veliku pobjedu a Plovaniji muke.

Kontra je pokazala odlučnost i hrabrost te su anulirali minus gol sa Plovanijom

Ploča je dosta toga riješila s pobjedom protiv Idasse. Sebi je osigurala miran plov i možebitni play off dok je Idassa, vjerovali ili ne, samo bod od play outa.

Idassa je vjerovali ili ne, samo bod od play outa.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Izvještaji

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: