Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 24. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Pogled na 24. kolo 1. Sonik ŽMNL

Pogled na 24. kolo 1. Sonik ŽMNL

Zakuhalo se u elitnom razredu kao u najfinijim kuhinjama, s tim da glavnog jela još nema.

Goropadne Vrsi su osmicom uvalili Young boyse u ljute probleme. “Družina od Ribe” je sebe promovirala u play off,  dok su momci iz Smilčića u borbi za opstanak.

“Družina od Ribe” s osmjehom na licu!

Ni najveći poznavatelji futsala ne pamte četiri poraza u nizu od strane Tina. Zvona za uzbunu zvone u Papilona, a jedan od razloga je i odlična Plovanija pod ravnanjem profesora Alena Juričića.

Zvona za uzbunu zvone u Papilona !

Idassa Nadin hvatala je posljednji vlak za play off pobjedom u Biogradu. Upravo to se dogodilo u utakmici u kojoj domaćim Gaunima nisu dali nimalo šanse za produžetak nade u ostanak.

Idassa Nadin hvatala je posljednji vlak za play off!

Kontra je hvatala, možda i posljednji vlak, opstanka u duelu s Ugljanom. Do poluvremena je to još kako tako izgledalo u rezultatskom smislu no nastavak je donio nadmoć Ugljana koji je pobjedom pojačao svoje šanse za play off.

Još samo koračić do play offa!

Dođoh, vidjeh, pobijedih..moto je Paklenice u utakmici sa Svetim Antom. Turbo Paklenica je održala sat futsala neprepoznatljivim Svecima u kojima nije bilo ni žara ni želje a naposljetku ni kvalitete za ikakav otpor. Posljedica toga je osam golova u svojoj mreži i nemirni snovi u zadnja dva kola. Istakao se Šime Jurlina sa četiri zgoditka i tako sebi uzeo epitet igrača kola.

A što sada?

Varoš je, iako bez golmana, dosta lagano porazila Poljica i ostavila ih u borbi za spas. Valja spomenuti povratnika nakon ozljede, velikog Franu Fatovića koji se vratio s dva zgoditka i utabao staze pobjede.

Filip Lekaj all around igrač!

Ploča je usprkos igračkom deficitu imala prednost na polovici utakmice sa Puntamikom. No Bilaver i društvo u samo nekoliko minuta sve preokreću i stavljaju svoju momčad na poziciju broj dva.

U samo nekoliko minuta do 2.mjesta!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: