Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 25. kola 2. ŽMNL

Najave utakmica

Najava 25. kola 2. ŽMNL

Najava 25. kola 2. ŽMNL

25. runda je na redu, runda u kojoj će neko sasvim sigurno potonuti, a neko uzdignuti.

 

Murvica zadnjih nekoliko kola izgleda kao momčad, dobili su ritam pobjeđivanja, ali malo prekasno tako da izbjegavanje playouta još nije stopostotno. Priliku za to imaju već ovo kolo protiv nezgodnog Primorca. U slučaju tri boda Murvičani mogu opušteno zaigrati u zadnjem kolu.

Murvičani da bi osigurali ostanak moraju poraziti Juru Perkovića.

Ista stvar čeka i Dasiaddo koji je serijom loših rezultata došao u narančastu zonu te su im bodovi neophodni. Protivnik im je Tornado koji ovog proljeća nemože pronaći pravu formulu, stoga Dasiaddo u ovom susretu ima blagu ulogu favorita iako se igra u bibinjskoj dvorani.

Dasiaddu su bodovi neophodni.

Višnjik je na rubu playouta, ali ima možda i najlakši zadatak. Dolazi im jedini sigurni trećeligaš Poljica Brig te se svi na Višnjiku nadaju trobodu, sigurnom ostanku i mirnom posljednjem kolu.

Iako su ga mnogi otpisivali, Višnjik ćemo najvjerovatnije i dogodine gledati u Seriji B.

Svakako jedna od zanimljivijih utakmica kola je susret između Raštana i Sambe. i Jednima i drugima treba pobjeda, samo za različitu stvar. Naime Raštane se nadaju da u zadnja dva kola mogu doseći 10. poziciju kojom bi izbjegli playout, s druge strane Samba poljuljana porazom protiv Stanova svakako će se željeti iskupiti te nastaviti svoj pohod na 1. ligu.

Raštane se nadaju da u zadnja dva kola mogu doseći 10. poziciju kojom bi izbjegli playout.

Derbi kola svakako je susret između Bilog Briga i Kontrol Biroa. Bili Brig nije u zavidnoj formi, te im je poljuljana treća pozicija, a u najgore moguće vrijeme dolazi im Kontrol Biro koji se želi iskupiti za poraz u prošlom kolu, jer Stanovi pušu za vratom.

Bilom Brigu poljuljana je treća poziciji, a stiže im Kontrol Biro.

Sv. Mihovil još ima kakvu takvu šansu doći do četvrte pozicije koje vodi u playoff, a za to im treba obe pobjede u zadnja dva kola. Prvi protivnici su im momci s Brodarice koji su izvan zone playouta, tako da su u ovoj utakmici sva tri znaka moguća.

Ima li nade za nas?

Kolo će zaključiti Sukošan i Stanovi. I jednoj i drugoj momčadi tri boda su imperativ. Sukošan u grčevitoj borbi za ostanak, a Stanovi čekaju kiks Kontrol Biroa kako bi zasjeli na čelo ljestvice, te uzeli naslov u foto finišu.

“Tumina Bojna” čeka kiks Kontrol Biroa.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top