Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 26. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 26. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 26. kola 1. Sonik ŽMNL

Došao je i taj dan, posljednje kolo zadarske Serie A, kolo koje bolje ne bi režirao Hitchcock, predvidio Nostradamus, a riješio Einstein.

Svima je zajedničko da moraju dobiti, naravno govorimo o donjem domu lige, koje apsolutno zaokuplja pažnju svih futsal zanesenjaka!

Sve će krenuti iz Biograda gdje Gauni dočekuju Puntamiku i pobjedom bi osigurali direktan opstanak. Takav scenarij je do jučer izgledao nemoguć za njih, no karte su se tako promiješale. Naravno da svih pet klubova iz borbe za opstanak može i ispasti pa tako i Gauni, a nešto se i Puntamiku pita.

Sve će krenuti iz Biograda gdje Gauni dočekuju Puntamiku!

Apsolutno najzanimljivija utakmica kola, večeri a možda i cijele sezone je dvoboj Svetog Ante i Young boysa. Dvoboj koji poraženog šalje u niži rang, dok pobjednik ima pravo proslaviti, a ne sumnjamo da će se Mocire napuniti do vrha. Iz oba tabora stoji zakon šutnje, koja će biti popraćena iščekivanjem, ne Godota nego bodova koji život znače.

Napetost je dosegla vrhunac!

Sve će se budno pratiti u redovima Poljica i Kontre. Potonji će na megdan Tinu koji je upao u seriju poraza, te u tome Kontra vidi svoju šansu. Tin je zacementiran na trećoj poziciji, no sportski duh i žar će tjerati na vitešku borbu, i Tina i sve momčadi koji nemaju nikakav imperativ u zadnjem kolu.

Ustani Bane, Kontra te treba!

Poljica će svoju priliku za spas tražiti protiv Plovanije, koja je izgubila sve šanse za play off. No treba vjerovati da će biti napeto i dinamično u toj utakmici.

Združena braća u utakmici sezone!

Ako putem iz Rijeke do Zadra u nedjelju navečer nikog ne vidimo u Starigradu razlog tome je utakmica Paklenice i Ploče. Naime, podgorci se bore u direktnom obračunu za play off, tj.idu u borbu za prvaka ukoliko pobijede. Tako da i ta utakmica u nedjelju plijeni pažnju ali u manjoj mjeri od borbe za opstanak.

Mogu li treću godinu zaredom do još jednog velikog čuda?

Treba spomenuti i dvije utakmice koje ne odlučuju puno. Varoš će dočekati Vrsi , gdje bi moglo biti golova dok Ugljan i Idassa Nadin mogu igrati rasterećeno s lijepim potezima.

Pripreme za obranu naslova počinju!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top