Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 25. kolo 2. ŽMNL

Izvještaji

Pogled na 25. kolo 2. ŽMNL

Pogled na 25. kolo 2. ŽMNL

Odigrano je i 25. runda Serie B u kojem na začeleju ništa novoga ne znamo. Novi kiks Kontrol Biroa, Stanovi preuzeli lidersku palicu kolo prije kraja.

 

Kolo su otvorili Primorac Ljubač i Murvica. U utakmici gdje je na terenu postojao samo Primorac vidjeli smo jednosmjernu utakmicu. Jednostavni su Murvičani pali bez ispaljenog metka, te će svoju priliku za izbjegavanje playouta tražiti u posljednjem kolu.

Murvičani će morati i zadnje kolo strepiti za playout.

Višnjik je za protivnika imao najlakšeg mogućeg, Poljica Brig nisu se pojavila na parketu te je Višnjik slavio 3:0 b.b.

Višnjik je imao lak posao ovo kolo.

Raštane su tražile bodove s kojima bi pobjegli sa 12. pozicije, dok je Samba ganjala playoff. Ipak pozicija na tablici je rekla tko je ovdje bolja momčad. Samba je na pogon Šime Barića, popularnog Glinija slavila 4:1, te zadnje kolo će dočekati sa četvrte pozicije.

Samba u zadnjem kolu traži playoff.

Ne baš superatraktivnu utakmicu gledali smo u dvorani u Bibinjama na susretu Tornada i Dasiadda. Tornado oslabljen, došao sa 5 igrača nije mogao ozbiljnije ugroziti Dasiaddo, dok je Dasiaddo uz dva pogotka imao još nekoliko vrlo izglednih prilika za pogodak. Ovom pobjedom Dasiadda tek će se zadnje kolo znati tko neće u playout.

Ovom pobjedom Dasiadda tek će se zadnje kolo znati tko neće u playout.

Derbi kola bio je svakako susret Bilog Briga i Kontrol Biroa. Gledali smo odličnu utakmicu u kojem smo na kraju vidjeli 5 pogodaka. Bili Brig odigrao je sjajnu utakmicu te na pogon Stipe Vujevića slavio protiv lidera 3:2. Kontrol Biro je nakon ovog poraza pa na drugo mjesto.

Kontrol Biro je porazom izgubio lidersku palicu.

Što više pisati o Brodarici da nije napisano. Nekad neprepoznatljivi na terenu, a nekad odlična momčad koja može svakom zagorčati život. Ovo drugo dogodilo se u susretu sa Sv. Mihovilom. Osam komada u mreži galovačke “mladosti” kojim su izbjegli playout, a Sv. Mihovilu ugasili i nadu u playoff. Sjajnu partiju pružio je Paško Pavičić, a pridodao mu se i Marin Mijolović.

Iako je već bila otpisana, Brodarice će i dogodine biti stanovnik Serie B.

Kiks Kontrol Biroa dočekla je “Tumina Bojna”. Stanovi su išli u Sukošan po poleposition pred zadnje kolo i na kraju ga osvojili i to bodom. Sukošan je imao prednost od čak 6:3, ali tanka klupa nije izdržala te su Stanovi u posljednjim minutama pogotcima Tikulina došli do boda i do prvog mjesta.

Stanovi kolo prije kraja preuteli poleposition.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Izvještaji

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: