Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Pogled na 26. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Pogled na 26. kolo 1. Sonik ŽMNL

Pogled na 26. kolo 1. Sonik ŽMNL

Triller – Drama u nekoliko činova, koja je okončala najuzbudljiviju sezonu u povijesti! 

Mocire su bile pune već na samom početku uzbudljivog dana!

Krenimo redom, Mocire su se već počele puniti u utakmici između Ploče i Paklenice, praćene armijom navijača iz Starigrada. Infarktna utakmica je počela silnom i moćnom Paklenicom koja je povela ali i promašivala šanse za podebljanje vodstva, što zbog manjka koncentracije, a što zbog kolosalnog Ivana Škode!

I kako to obično biva, slijedi preokret u liku zadarskog Maicona, Šime Marune. Gol i asistencija su bili dovoljno za preokret i očuvanje remija koji Ploči nosi play off.

Zadarski Maicon, Šime Maruna čista desetka!

Skoro pa dupkom puna dvorana je dočekala dvoboj Svetaca i Boysa. Nervoza se mogla rezati nožem kroz zrak, a strah od greške je bio vidljiv. Ipak vodstvo Svetog Ante je natjeralo “Youngere” da proigraju te su u par navrata opasno prijetili,i no Škara na golu i stativa su čuvali Dedine momke. Ipak sreća i “smiješan gol” su stvari vratile na početak.

Kapetanov pobjednički urlik glasno je odjeknuo Mocirama!

Nastavak je donio “one man show” u liku Antonia Jamičića koji je hattrickom poslao boyse u drugu ligu, a Svece u dodatne kvalifikacije na radost brojnih navijača.

Antonio Jamičić, “One man show!”

Poljica su umjesto na utakmicu došli na termin, u kojem nisu pokazali nimalo želje za pobjedom koja bi ih ostavila u ligi. Plovanija ih je ranila dugom devetkom i sudbina nije bila u njihovim rukama već u Tinovim.

Duga devetka profesora Juričića!

Naime Tin je trebao dobiti Kontru da bi se Vuchkovichi spasili. Hrabra i poštena momčad Kontre je ginula i bili su na korak do senzacije i spasa. Ipak nisu uspjeli zadržati dva gola prednosti te su remijem napustili društvo najboljih, na žalost svih prisutnih u dvorani.

Na korak do senzacije i spasa.

Svoju misiju spašavanja na najbolji mogući način su završili Gauni, koji su porazili Puntamiku i tako izbjegli čak i kvalifikacije. Za svaku pohvalu bili su momci iz kraljevskog grada.

Mission Accomplished !

U sjeni svih ovih zbivanja i trilera je ostao i bezbolan poraz Varoši od Vrsi u moru golova.

Pripreme za obranu naslova, mogu početi!

Također su se za kraj raspucali Ugljan i Idassa i zagrijali svoje strijelce i golmane.

Leteći bodul, 45 pogodaka na kontu!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

To Top