Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

1. Sonik ŽMNL: Varoš i Tin u finalu

Izvještaji

1. Sonik ŽMNL: Varoš i Tin u finalu

1. Sonik ŽMNL: Varoš i Tin u finalu

Varoš i Tin treću godinu zaredom!

Branitelji naslova Varoš je za protivnika imala odličnu momčad Vrsi. Ipak širok arsenal oružja s kojom Varoš raspolaže nije dala Vrsima puno šanse. Pojačani Jurlinom, Ćurjurićem i Perišićem, momci iz Varoši su u prvoj utakmici slavili s visokih 7:1. Opet je za Varoš ključan čovjek bio Dragan Radman koji je postignutim hattrickom usmjerio Varoš prema finalu prvenstva.

Dragan Radman  hattrickom usmjerio Varoš prema finalu prvenstva.

U drugoj utakmici Vršani su se časno borili i na koncu ispali, izgubili su i drugi susret sa 7 komada u mreži, ali sa tri postignuta zgoditka. U drugom susretu su momci Željka Bakarića i Marka Vukića slavili na krilima dvojca KlarinĆurjurić.

Širok arsenal oružja s kojom Varoš raspolaže nije dala Vrsima puno šanse.

 

Puntamika zaustavljena u polufinalu!

Drugi polufinalni par činili su najtrofejniji zadarski klub Tin i najveće iznenađenje sezone Puntamika koja je reguarni dio prvenstva završila na drugom mjestu. U prvoj utakmici gledali smo dosta izjednačenu utakmicu u kojoj je Puntamika imala prednost od 2:1 sve do 38. minute kada je Goran Burčul poravnao na 2:2.

Pogodak u pravom trenutku!

Nošeni tim pogotkom u drugom susretu trupe Tihe Kneževića i Ede Kvartuča pokazali su jak pobjednički mentalitet u ključnim trenutcima polufinala, te odličnom partijom Duje Bašćevana i izvrsnim obrana Tonija Čurćije slavili sa 6:1 te se plasirali su svoje treće finale uzastopno.

Probuđeni Duje Baščevan!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Izvještaji

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: