Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 1.kolo, 2.ŽMNL

2. LIGA

Osvrt na 1.kolo, 2.ŽMNL

Osvrt na 1.kolo, 2.ŽMNL

Serie B ili “minsko polje”!

Otvaranje je pripalo Svetom Anti i Malom cafeu, a čast prvog gola je imao kapetan Ante Vukorepa. Upravo taj gol je usmjerio igru i krajnju pobjedu Svetaca koja je mogla biti uvjerljivija no promašaji i solidni vratar Radas su ostavili MC u sferi pristojnog poraza.

Dobar start zadarskih “svetaca”!

El Classico druge lige je dvoboj Višnjika i Bilog briga. Kada je polovicom nastavka Višnjik imao dva zgoditka razlike činilo se da će pobjeda put Vošte. No iskustvo Bilog briga je isplivalo i za samo nekoliko minuta rezultatski plus je svijetlio za njih. To je bio konačan rezultat ovog derbija kola koji je pobudio pažnju mnogih.

MNK Višnjik u novom ruhu pali u derbiju kola!

Lakše od očekivanoga je pala Brodarica koja je najavljivala veće domete. Njihov Damaklo bez mača je bila momčad Primorca koja je sve mane iskoristila i na startu je upisala veliki trobod.

Igrali dobro, dominirali, ali bodovi odoše u Ljubač!

Raštane su dugo lomile, ali ne i skroz slomile Dassiado. To je momčad koja bazira igru na mladima i tako su krenuli i ove sezone. Na kraju pišemo minimalnu pobjedu Raštana i miran start u sezonu.

Miran start u sezonu.

Kontri prvo, a Murvici drugo poluvrijeme je kratak rezime te utakmice. Samo je razlika u tome što je Murvica svoju bolju igra okrunila s tri boda, a Kontra s dva gola i samim time dolazimo do konačnog cilja utakmice. Skoro pa prvoligaška Murvica je opravdala status favorita.

Kontri prvo, a Murvici drugo poluvrijeme i golovi!

Lakše od očekivanog do bodova su stigli Young boysi u utakmici sa Sv.Mihovilom. Istoimeni svetac je bio pomalo fatalan za njih jer ranojutarnji termin nije naišao na razumijevanje Galovčana.

Ranojutarnji termin nije naišao na razumijevanje Galovčana.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: