Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 2.kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 2.kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 2.kola 1.Sonik ŽMNL

Dojmovi iz prvog kola  još se nisu ni slegli, a već se mora u nove bitke za bodove.

Groznicu subotnje večeri otvaraju Samba i Paklenica, svatko sa svojim planovima. Samba mora naći načina otplesati pobjednički ples, jer još zvoni petarda iz prošlog kola, dok planinari žele nakon iksa doći i do punog plijena.

Novi planinar i veliko pojačanje, Ante Dundović ” Duda”!

Ugljan nas je sve razuvjerio i poslao jasnu poruku da ga se ne može otpisivati. Pravi test će biti utakmica s Vrsima koji su goropadno ušli u sezonu i zasad slove kao favoriti.

Može li “Ćo” do još jednog malog čuda?

Mali derbi kola će odigrati Ploča i Kontrol biro. Poraz KB iz prošlog kola im nije sjeo najbolje ali to nikoga iz Ploče i nije baš briga. Iskusna i zajednička igra im jamči borbu i bit će tvrd orah za zube Kevrićevim igračima.

Tvrda “Ploča” !

Puntamika nije računala na poraz u otvaranju sezone i misli im lete ka pobjedi nad Stanovima. Lako za napisati ali teško za ostvariti, rekao bi Tuma Zelić koji pokazuje da s njihovom ekipom nikome neće biti lako.

Lako za napisati ali teško za ostvariti, rekao bi Tuma Zelić!

Za nadati se je da je Plovanija popravila obrambenu igru jer im se loše piše ako ponove prošlo kolo. Idassa Nadin je poznata po odličnom napadu i sve miriše na utakmicu s puno golova.

Teška sezona pred Skukijem!

Tin je apsolutni favorit nad Poljicima, no bio je i Golijat Davidu. Ipak snaga pojedinaca u redovima društva iz Papilona jamči dosta napadačku igru s puno prilika, no i u Poljicima ima municije.

Uragan “Deni” prijeti Poljicima!

Za kraj kola u utorak u Biograd putuje aktualni prvak Varoš. Gauni su u svom dvorištu neugodni i godinu iskusniji tako ne treba staviti ruku u vatru na laganu pobjedu Varoši, prisjetimo se samo prošle sezone.

Mogu li napokon do značajnije pobjede?

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: