Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 3. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 3. kola 2.ŽMNL

Najava 3. kola 2.ŽMNL

U kazalištu snova druge lige, nove predstave su na programu!

Sudeći po startu Kontra je favorit protiv Malog Cafea koji je imao dosta problema u slaganju momčadi. No po najavama MC stiže kompletan pa bi mogli vidjeti dobru utakmicu.

Kontra je favorit protiv Malog Cafea?

Brodarica je očekivala i bolji start od jednog boda a protivnik nije nimalo za vaditi se. Naime Murvica je složila dobar sastav i nakon poraza u prošlom kolu želi pobjedom hvatati priključak za vrhom.

Vrijeme je za pobjedu?

Ranojutarnji nedjeljni termin pripada ekipama koje vole noćni život, Raštane i Sv.Mihovil. Možda tu treba tražiti konačnog pobjednika no Raštane su u prednosti, pa, iako i zbog bolje forme.

Raštane su u prednosti?

Pravi derbi kola igraju točno u podne Sveci sa Smiljevca, Sveti Ante, i Young boysi. Do jučer prvoligaši a danas s naglašenim ambicijama povratka u društvo najboljih. Puno će ovisiti o direktnom dvoboju prvih violina Jakušića i Abramovića, možda i presudan po pitanju pobjednika.

Dvoboj prvih violina Abramovića i Jakušića presudan po pitanju pobjednika!

Bili brig piše lijepu priču i sigurno je ne želi prestati pisati protiv Dassiada. Ipak momci Danijela Zubčića nisu loši, fali im manjak i doza sreće i ne treba se zaletavati s prognozama.

Josip Lončar i Bili brig pišu zaista lijepu priču…

Mali derbi će igrati Bali i lider prvenstva, Primora Ljubač. Ulog pobjednika je velik a mladost s jedne i iskustvo s druge strane ne daju nikome da uzme status favorita. Možda je malo termin nezgodan, bez ručka, ali će glad za pobjedom i golovima to nadomjestiti.

Mladost s jedne ili iskustvo s druge strane?

Treće kolo, a već mali imperativ ekipama koje su kao cilj sezone označili proboj u visi rang. Tornado bez boda i Višnjik s jednim su pred utakmicom u kojoj igra isključivo pobjeda.

Utakmica u kojoj igra isključivo pobjeda!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: