Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 4.kolo 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 4.kolo 1.Sonik ŽMNL

Osvrt na 4.kolo 1.Sonik ŽMNL

Vrsi  maksimalno, Puntamika minimalno.

Infarktna je bila utakmica Stanova i Vrsi u kojoj je Tumina bojna ostala bez svega u posljednjoj minuti a mogla je uzeti sve. Uzalud majstorije Karla Zrilića kad je manjak koncentracije bodove poslalo kod lidera prvenstva,Vrsi.

Uzalud majstorije Karla Zrilića!

Plovanija je osokoljena zadnjim predstavama s optimizmom čekala Kontrol biro. Ipak kao nenadoknadiv hendikep je bio neigranje prve violine Mate Margarina. Postojala je doza neizvjesnosti no mreža Vice Šušića je ostala čista, vrijedna tri boda.

Dolaze na svoje!

Poljica su se suprotstavila Idassi te su u početku i povele. No Idassi stvari nisu izmakle kontroli te su pobjednički bodovi otišli kod DJ. Vinkete za kakav takav mir u kući.

Kratko je trajalo vodstvo!

Dvojac Kolega-Kresović nije imao milosti prema svojim bivšim suigračima te je Ugljan ispraćen s pola duzine u mreži. Tako se Tin promeće u momčad koja je možda i u najboljoj formi u ligi.

Dvojac Kolega-Kresović nije imao milosti prema svojim bivšim suigračima!

Nastavlja se slobodan pad Puntamike koja je upisala i četvrti poraz zaredom. Čak ni vodstvo nije bilo dovoljno jer je Paklenica na pogon Bezmalinovića, a pogotovo mladog Ante Jukića koji je sa svojih nekoliko minijatura zadivio cijele Mocire, došla do velika tri boda.

Vrijedni bodovi!

Oslabljeni i Ploča i Varoš su pružili jednu sasvim pristojnu partiju. Ploča koja se disciplinirano branila ipak nije mogla do kraja parirati Mati Bugariji i društvu.

Prvaci rutinirano!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: