Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 5.kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 5.kola 2.ŽMNL

Najava 5.kola 2.ŽMNL

Peta runda, peta doza neizvjesnosti i povećanje adrenalina.

Primorac će ugostiti Višnjik iako tablica sugerira lagan posao, njega neće biti. Višnjik spletom okolnosti nema više bodova, plijeni igrom, ali zasad ne i bodovima.

Iako tablica sugerira lagan posao, njega neće biti.

Mali cafe se malo trgnuo i nakon početnih poraza su se upisali i prvi bodovi. Također i Brodarica ima kvalitetan kadar te je sasvim nezahvalno prognozirati krajnji ishod, kao i većinu utakmica ove lige.

Brodarica ima kvalitetan kadar!

Još lani su Sveti Ante i Kontra ukrstili koplja u Serie A, dok sada bitku biju rang ispod. Sveci kotiraju kao favoriti zbog boljeg starta, dok se Kontra još uvijek traži. Ipak njihova disciplinirana igra im zna donijeti ploda i valja očekivati tvrdu utakmicu.

Kontra se još uvijek traži.

Rastrčana momčad Balija na noge će Murvici koja ima sve osim dobrog starta. Sigurno da će to što prije pokušati ispraviti, no mladići s otoka su tvrd orah i neki su već slomili zube na njima.

Murvica  ima sve osim dobrog starta!

Probuđeni Galovčani će biti na novom teškom iskušenju jer ih čeka Bili brig, opasna i homogena družina. Ipak rastrčana ekipa Sv.Mihovila može parirati, samo ovisi koliko dugo, što bi moglo odrediti konačan rezultat.

Galovčani će biti na novom teškom iskušenju!

Derbi kola igraju Raštane i Young boysi u skoro prvoligaškom terminu. Boysi nakon dva iksa, a Raštane nakon prvog poraza žele isprati gorak okus iz usta. Pobjeda je najbolji kaladont za to, a kako doći do nje, ostaje za vidjeti i potegnuti do Mocira.

Raštane nakon prvog poraza žele isprati gorak okus iz usta!

Kolo se već tradicionalno zatvara u Bibinjama gdje Tornado čeka mladu momčad Dasiada koja zadnje vrijeme ne pobjeđuje, ali i ne gubi. Dasiaddo ne ide s bijelom zastavom na tu utakmicu dok domaćini žele samo pobjedu.

Tornado čeka mladu momčad Dasiada!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: