Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 5. kolo 2. ŽMNL

2. LIGA

Osvrt na 5. kolo 2. ŽMNL

Osvrt na 5. kolo 2. ŽMNL

Ista meta, isto odstojanje je kratak rezime ovog kola, barem sto se tiče vodećeg dvojca Primorca i Svetog Ante.

Primorac je sve počeo vrlo rano a završio na samom kraju utakmice s Višnjikom. To je bilo dovoljno za pobjedu i ostanak na diobi prvog mjesta dok Višnjika čekaju teški dani, bez pobjede i na samom dnu ljestvice.

Na samom vrhu!

Sveti Ante i Kontra nisu odigrali neku bogzna kako kvalitetnu partiju no mr.rezultat je otišao na stranu Svetaca. Kontra se pokazala kao korektan protivnik koji teži igri no realizacija i kvaliteta Svetog Ante ih je ostavila bez bodova.

Mr.rezultat je otišao na stranu Svetaca.

Bali je s optimizmom ušao u dvoboj s Murvicom, no njihove nade su se rastopile kao led na suncu. Otpočetka se Murvica postavila kao gazda u kući te je sedmicom otpratila Bali na otok.

Murvica se postavila kao gazda u kući te je sedmicom otpratila Bali na otok.

Brodarica je napokon pronašla formulu za kontinuitet dobrih igara i upisala drugu pobjedu zaredom. Mali cafe je dugo pružao otpor, čak i vodio, no crveni karton koji su dobili su prelomili utakmicu i slavlje Brodarice je moglo početi.

Brodarica je napokon pronašla formulu za kontinuitet dobrih igara!

Gotovo nestvarno zvuci devet golova u mreži Bilog briga od strane Sv.Mihovila ali je itekako istinito. Čvrsta obrana i neumoljivi Roko Kovač s pet zgoditaka su trasirali bodove put Galovca.

Čvrsta obrana i neumoljivi Roko Kovač!

I za kraj maestralni derbi kola između Young boysa i Raštana koji je imao baš sve. Boysi su vodili, Raštane promašivale, pa preko Šime Colića  preokrenule rezultat. Ipak kvaliteta Young boysa i Abramovića na kraju dolaze po svoje, te u konačnici momci iz Smilčića odnose pobjedu s kojom pušu u vrat vodećem dvojcu.

Promašivali, pa promašili pobjedu!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: