Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 6.kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 6.kola 2.ŽMNL

Najava 6.kola 2.ŽMNL

Subota je dan kada će većina drugoligaša ukrstiti koplja i ovisno o ishodu, proslaviti.

Sv.Mihovil je definitivno uhvatio zraka i samopouzdanja te optimistično gleda naprijed. A tamo ga čeka Brodarica koja je u zamahu kao južina u zadarskom arhipelagu ali će nažalost nečiji niz stati.

Brodarica je u zamahu kao južina u zadarskom arhipelagu!

Poraženi iz prošlog kola, Raštane i Kontra, će međusobno pokušati zacijeliti rane. Kontri lagano gori pod nogama dok će Rastane pokušati pobjedom opet se priključiti vrhu.

Kontri lagano gori pod nogama!

Derbi kola će igrati Murvica i Primorac u kojoj bodove žele svi. Murvičani variraju toplo-hladno i ako imaju ambicije za vrh moraju pobjeđivati dok su  Ljupčani na pravom iskušenju svoje pozicije.

Murvičani variraju toplo-hladno…

Višnjik s dva boda i posljednjom pozicijom čeka Young boyse,  koji su i dalje bez poraza, doduše s kojim remijem. Ipak mladost Višnjika negdje treba pokazati da vrijedi, a hoće li im Ilići to dopustiti pokazat će subota.

Mladost Višnjika negdje treba pokazati  vrijedi li?

Jedan od derbija igraju Sveti Ante i Bili brig. Naselje puno zgrada je krenulo furiozno, no neki neplanirano izgubljeni bodovi su ih malo zaustavili. Mogu li se vaditi protiv trenutnog lidera lige? Naravno da taj scenarij ne priželjkuju na zadarskom Smiljevcu i stoga bi ovaj dvoboj valjalo pogledati.

Može li “Švabo” zaustaviti Krešu Zrilića?

Dasiaddo je tijekom tjedna slavodobitno prošao kroz Bibinje i ostavio Tornado na mukama. Sad im slijedi momčad slična njima, Bali,  a pobjedu sanjaju “pjaca i riva”. Boduli skupo prodaju kožu, a takvo nešto u vidu otpora čeka i studente iz Dasiadda.

Pobjedu sanjaju “pjaca i riva”.

Mali caffe i Tornado igraju utakmicu u kojima će sve ovisiti o sastavima momčadi. Nedjeljni ručak nekome neće biti slastan, no i ovako obje momčadi misle da su mogli do više bodova do sada.

Nedjeljni ručak nekome neće biti slastan…

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

To Top