Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 7. kolo 2. ŽMNL

2. LIGA

Osvrt na 7. kolo 2. ŽMNL

Osvrt na 7. kolo 2. ŽMNL

Bili brig plaća danak tankom rosteru i posljedica toga je novi poraz.

Ovaj put bodovi su otputovali u Raštane koji su se tako približili samom vrhu.

Raštane su se približili samom vrhu!

Iako su osvojili samo bod kontra Brodarice prvo mjesto još uvijek stanuje na Smiljevcu, kod Svetog Ante. Odlična utakmica je odigrana u kojoj je Brodarica pokazala glavu i rep i s pravom puni optimizma čekaju nastavak sezone.

Prvo mjesto još uvijek stanuje na Smiljevcu!

Bali igrački desetkovan je pokušao izvući pozitivan rezultat s Malim cafeom, no jedno dobro poluvrijeme nije bilo dovoljno. Tako je Mali cafe došao do zaslužene pobjede s kojom je lakše prodisao.

Pobjeda s kojom se lakše diše!

Ljepotica i triler kola je bio dvoboj Višnjika i Murvice. Tri gola prednosti na desetak minuta prije kraja bi trebalo biti dovoljno za pobjedu.Osim kad imate Višnjik za protivnika. Fanatična i fantastična igra je urodila plodom i prednost Murvice se istopila u konačni remi i podjelu bodova.

Ljepotica i triler kola je bio dvoboj Višnjika i Murvice!

Primorac je prelagano i uvjerljivo riješio Dasiaddo. Ako je i bilo kakve dvojbe sam početak je sve pokazao u kojem će smjeru ići ova utakmica. Konačnih osam golova je pokazalo svu superiornost Primorca koji je na samo bod od prvog mjesta.

Primorac je na samo bod od prvog mjesta.

Kontra je napokon prekinula niz poraza, doduše ne s pobjedom, ali korak naprijed je napravljen. Young boysi su u ovom nekadašnjem prvoligaškom dvoboju uvijek hvatali prednost i na kraju su uhvatili iks, u svakom slučaju bolje nego totalni kiks, već treći ove sezone.

Kontra je napokon prekinula niz poraza!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: