Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 9.kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 9.kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 9.kola 1.Sonik ŽMNL

Nema vremena ni plakati ni slaviti bodove jer brzi vlak lige ne staje.

Paklenica je u mini krizi i zasad su u zoni “crveno” a već slijedi novi teški ispit, teži od male mature, ispit zvan Idassa Nadin. Vinketina eskadrila djeluje sasvim ok, kao da su pronašli pobjedničku formu i na papiru slove kao favoriti.

Paklenica je u mini krizi i zasad su u zoni “crveno”!

Utakmicu koja vrijedi šest bodova igraju Poljica i Stanovi, direktni konkurenti za bijeg iz opasne zone. Stanovi igraju lijepo čak i s najjačim ekipama lige i ovo će im biti pravi ispit zrelosti, dok Poljica baziraju svoju šansu na talentu i mladosti.

Utakmicu koja vrijedi šest bodova igraju Poljica i Stanovi!

Ploča je uhvatila kakav takav zamah, no može li ga nastaviti protiv zasad najbolje ekipe u ligi, Vrsi. Lideri još uvijek grabe koracima Usaina Bolta, ali iskustvo Ploči ne može nitko oduzeti, stoga se groznica subotnje večeri s nestrpljenjem iščekuje.

Ploča je uhvatila kakav takav zamah!

Samba na papiru igra najlakšu utakmicu, s Varoši. Najlakšu jer nemaju puno toga izgubiti u slučaju poraza, no pobjeda bi odzvonila kao Božićna zvona Svete Stošije. Varoš sigurno ne misli prekidati niz pobjeda, no i plesači imaju svoje korake za ples.

Samba na papiru igra “najlakšu” utakmicu, s Varoši!

Lakše će prodisati pobjednik dvoboja Ugljana i Plovanije, dvije momčadi kojima pobjeda treba kao žednom vode. Profesor Juričić nabrijava ekipu, no i Kombura ne čeka mirno s druge strane mora.

Kombura ne čeka mirno s druge strane mora!

Gauni su malo izronili pobjedom nad Paklenicom i opušteno dolaze na megdan Tinu. A taj isti Tin djeluje strašno i efikasno, no treba vidjeti koliko će značiti odlazak Dina Škibole u Italiju, kojem ovim putem želimo svu sreću u igranju.

Tin djeluje strašno i efikasno!

Puntamika će svoj bijeg s dna pokušati pronaći preko Kontrol biroa. Odmah treba naglasiti da će biti teško, no lanjski polufinalisti lige nisu zaboravili igrati, ali vrhunsku momčad KB to nimalo ne impresionira i ulaze kao favoriti u ovaj dvoboj.

Paulo Dunić će svoj bijeg s dna pokušati pronaći preko Kontrol biroa!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: