Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 9. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 9. kola 2.ŽMNL

Najava 9. kola 2.ŽMNL

Gužva je na vrhu Serie B, pet momčadi je u tri boda i svaka utakmica nešto daje i uzima.

S minimalnom prednošću ligu predvodi Sveti Ante i pravo iskušenje ih čeka s Bali. Mladi otočani nekad djeluju kao da su na motorima i ako im se oduzme taj segment igre Sveci mogu računati na bodove.

Mladi otočani nekad djeluju kao da su na motorima!

Umjesto nedjeljne mise na teren će Primorac i Sv.Mihovil, dvoboj nabolje i najgore obrane lige. Galovčani zabijaju, ali još više i primaju golova te Primorac ulazi kao apsolutni favorit u ovaj dvoboj.

Galovčani zabijaju, ali još više i primaju golova!

Murvica će čekati Dasiaddo u općinskom derbiju ranjena porazom i kartonima iz prošlog kola. Koliko je ostalo snage u njima i koliko će im Dasiaddo dopustiti da se razmašu vidjet ćemo točno u podne.

Točno u podne, Murvica vs Dasiaddo!

Termin ručka pripada Višnjiku i Malom caffeu. Dvoboj susjeda na ljestvici garantira napetost, jer pobjednik seli u gornji dom dok poraženom ostaju muke i zebnja.

Dvoboj susjeda na ljestvici garantira napetost.

Brodarica zadnje vrijeme igra kao “parni valjak” i nalaze se na visokom trećem mjestu. Ovaj put ih čeka Kontra koja zna igrati na rezultat, ali je spremna na sve ishode. Uglavnom jedan od derbija kola jamči uzbudljivost i možebitnu dramu.

Kontra zna igrati na rezultat!

Bili brig će dočekati Young boyse koji su pokazali lavovsku partiju u prošlom kolu. Iako Bili brig kaska na ljestvici u svojim redovima imaju kvalitetne pojedince, a sve to znaju i boysi. Možda je ovo i najzanimljivija utakmica ovog kola i tko može neka s prvim mrakom u nedjelju pohodi legendarne Mocire.

Pokazali lavovsku partiju u prošlom kolu.

Derbi kola imamo u srijedu gdje Tornado u bibinjskoj dvorani dočekuje Raštane. Gosti krenu pa stanu no još uvijek su pri vrhu i pobjeda ih vodi u prave visine. Bibinjci su uhvatili konstantu i dvoboj s Raštanima bi lako mogao biti prekretnica jesenskog dijela sezone.

Derbi kola imamo u srijedu gdje Tornado u bibinjskoj dvorani dočekuje Raštane!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: