Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 10.kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 10.kola 2.ŽMNL

Najava 10.kola 2.ŽMNL

Deseta runda donosi sudar teškaša,dva prvoplasirana na ljestvici.

Derbi jeseni igraju Sveti Ante i Primorac, sudar najboljeg napada i najbolje obrane lige i možda u tome leži ključ pobjede. Onaj tko bolje iskoristi svoje adute i uspostavi svoju igru će lakše do bodova i prvog mjesta na tablici. Večernji termin u subotu zove i mami sve futsal poklonike.

Sudar najboljeg napada i najbolje obrane lige!

Rastane su na toplo hladno i nakon tjednog poraza u Bibinjama moraju do pobjede nad Balijem. Mladi otočani imaju simpatije svih zbog svoje lepršavosti u igri, no manjak iskustva ih koči.

Korak naprijed, natrag dva…

Kontra opet igra meč istine, dok Tornado svoje dobre igre ne želi prekinuti. Ovo bi čak mogla biti jedna od onih utakmica od koje se puno ne očekuje, a dade nam sve.

Kontra opet igra meč istine!

Sveti Mihovil je u ozbiljnim problemima i plan je što prije konsolidirati redove. No može li se proći do Mocira kroz Višnjik neokrznut? Ekipa iz kluba kaže da ne i da Višnjik putuje u gornji dom a nama ostaje da vidimo ishod.

Može li se proći do Mocira kroz Višnjik?

Mali derbi je gradski dvoboj između Bilog briga i Brodarice. Medina klapa ima priliku koju sanjaju otvorenih očiju,  dok Bili brig juri iz donjeg doma.

Medina klapa ima priliku koju sanjaju otvorenih očiju!

Young boys će svoju misiju vraćanja u prvu ligu tražiti preko Dasiadda koji nikom ne oprašta opuštanje. Sve će ovisiti o danu i rosterima momčadi,  ali i o spavanju u subotnjoj noći.

Sve će ovisiti o danu i rosterima momčadi,  ali i o spavanju u subotnjoj noći!

Mali caffe će napasti Murvicu koja još uvijek ima visoke ambicije. Još jedna u nizu utakmica u kojima će dosta toga ovisiti tko će za koga istrčati.

Murvici se kuha se gorka kava u Malom caffeu!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top