Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 10. kolo 2.ŽMNL

2. LIGA

Osvrt na 10. kolo 2.ŽMNL

Osvrt na 10. kolo 2.ŽMNL

Nagužvalo se na vrhu ljestvice, tri su kluba unutar jednog boda.

Ovo kolo je donijelo i derbi između Svetaca i Primorca. Krajnji rezultat sugerira na dosadu, no daleko od toga. Igralo se, kombiniralo, ali vratari nisu dali lopti u mrežu. Posebno se to odnosi na mladog Piplicu koji je svece dovodio u očaj.

Igralo se, kombiniralo, ali vratari nisu dali lopti u mrežu.

Svoj slobodni pad nastavljaju Raštane pa su tako ovaj tjedan upisali dva poraza. Posebno bolan je bio ovaj zadnji od Balija te su se tako odmakli za sada od borbe za vrh. Bali je pokazao više i zasluženo nose bodove na trajekt.

Svoj slobodni pad nastavljaju Raštane!

Brodarica je u nanizala pobjeda i pobjeda, i evo ih na bod od prvog mjesta. Njihova nova žrtva je bio Bili brig koji nikako da upiše niz bodova i sve više tone na tablici.

Brodarica je u nanizala pobjeda i pobjeda, i evo ih na bod od prvog mjesta!

Također u zadnje vrijeme pobjede stanuju i na Višnjiku. Doduše ova zadnja je bila teža od očekivanoga jer je Sv.Mihovil pokazao zube, no manjak sreće ih je koštao i posljedica toga je novi poraz i posljednje mjesto.

Pobjede stanuju i na Višnjiku.

Kompletni, organizirani i kvalitetni je opis Tornada u posljednje vrijeme. Posljedica toga je pobjeda nad Kontrom i bitan pomak na ljestvici. Kontri ostaju glavobolje, a tableta zasad nema.

Kompletni, organizirani i kvalitetni je opis Tornada u posljednje vrijeme!

Iznenađenje kola, ali samo za one koji nisu bili u dvorani, je pobjeda Dasiadda nad Young boysima. Hrabro i odlučno su ušli u meč i kao nagrada su tri velika boda. Boysi pomalo zapinju i krajnje je vrijeme da opravdaju status favorita.

Iznenađenje kola, ali samo za one koji nisu bili u dvorani, je pobjeda Dasiadda nad Young boysima.

Murvica je uz dosta sreće došla do bodova protiv Malog caffea. Nervozna, ali dinamična utakmica se preokrenula jer je MC poveo i dobro igrao, ali iskustvo i kakva takva kvaliteta je došla na naplata i tri boda idu u Murvicu

Murvica je uz dosta sreće došla do bodova protiv Malog caffea.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: