Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 11. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 11. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 11. kola 1. Sonik ŽMNL

Korak po korak i evo nas do 11.kola prvenstva.

Kolo otvaraju Tin i Ploča i odavde gledajući favorit je Tiho i njegovi. Ista ta Ploča je trenutno posljednja, no u njihovim redovima ima pojedinaca koji itekako znaju igrati. Naravno, ima ih i u Tinu koji u zadnje vrijeme igra kao navijen i divota ih je gledati.

Ekipa Tina u zadnje vrijeme igra kao navijena i divota ih je gledati.

Kontrol biro je poražen, a Paklenica pobjednik u prošlom kolu i s tog aspekta psihološka prednost ide na stranu Podgoraca. Ipak ne smije se ignorirati kvaliteta KB a i sam položaj na ljestvici sugerira da su trenutno bolji. No jesu li i kako će na to reagirati u Starigradu odgovorit će subotnja večer.

Psihološka prednost ide na stranu Podgoraca.

Taman pred subotnji izlazak će na megdan izaći Vrsi i Plovanija. Jedni brane prvo mjesto, a drugi žele bodove za plov u mirnu luku i valja pogledati ovu utakmicu i vidjeti kome je Sveti Nikola donio bolju čarapicu.

 

Pred subotnji izlazak će na megdan izaći Vrsi i Plovanija.

Ugljan i Poljica će svoju malu kvalifikacijsku utakmicu odigrati u nedjelju, gdje bodovi vrijede kao bunda u prosincu. Pobjednik bježi od pratnje i lakše diše, dok poraženome treba dupla dekica zbog hladnoće.

Pobjednik bježi od pratnje i lakše diše, dok poraženome treba dupla dekica zbog hladnoće.

Varoš će dočekati usnulu Puntamiku koja nije ni sjena lanjskog polufinalista lige. Aktualni prvaci su u strašnoj formi, no dojma smo da će se gledati zanimljiva utakmica.

Puntamika nije ni sjena lanjskog polufinalista lige.

Samba i Stanovi nisu zadovoljni bodovnim ulovom u prošlom kolu i svaki bod, a možda i tri bi vrijedili. Dosta izjednačene ekipe gdje jedna greška može odrediti tko će slaviti, a tko tugovati.

Jedna greška može odrediti tko će slaviti, a tko tugovati.

Kolo se zatvara u Biogradu gdje Gauni čekaju Idassu i najavljuju pobjedu. Snage i moći ima i u Vinketinim momcima i mogla bi biti ona narodna, namjeri se junak na junaka.

Mogla bi biti ona narodna, namjeri se junak na junaka.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

To Top