Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 11. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 11. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 11. kola 1. Sonik ŽMNL

Korak po korak i evo nas do 11.kola prvenstva.

Kolo otvaraju Tin i Ploča i odavde gledajući favorit je Tiho i njegovi. Ista ta Ploča je trenutno posljednja, no u njihovim redovima ima pojedinaca koji itekako znaju igrati. Naravno, ima ih i u Tinu koji u zadnje vrijeme igra kao navijen i divota ih je gledati.

Ekipa Tina u zadnje vrijeme igra kao navijena i divota ih je gledati.

Kontrol biro je poražen, a Paklenica pobjednik u prošlom kolu i s tog aspekta psihološka prednost ide na stranu Podgoraca. Ipak ne smije se ignorirati kvaliteta KB a i sam položaj na ljestvici sugerira da su trenutno bolji. No jesu li i kako će na to reagirati u Starigradu odgovorit će subotnja večer.

Psihološka prednost ide na stranu Podgoraca.

Taman pred subotnji izlazak će na megdan izaći Vrsi i Plovanija. Jedni brane prvo mjesto, a drugi žele bodove za plov u mirnu luku i valja pogledati ovu utakmicu i vidjeti kome je Sveti Nikola donio bolju čarapicu.

 

Pred subotnji izlazak će na megdan izaći Vrsi i Plovanija.

Ugljan i Poljica će svoju malu kvalifikacijsku utakmicu odigrati u nedjelju, gdje bodovi vrijede kao bunda u prosincu. Pobjednik bježi od pratnje i lakše diše, dok poraženome treba dupla dekica zbog hladnoće.

Pobjednik bježi od pratnje i lakše diše, dok poraženome treba dupla dekica zbog hladnoće.

Varoš će dočekati usnulu Puntamiku koja nije ni sjena lanjskog polufinalista lige. Aktualni prvaci su u strašnoj formi, no dojma smo da će se gledati zanimljiva utakmica.

Puntamika nije ni sjena lanjskog polufinalista lige.

Samba i Stanovi nisu zadovoljni bodovnim ulovom u prošlom kolu i svaki bod, a možda i tri bi vrijedili. Dosta izjednačene ekipe gdje jedna greška može odrediti tko će slaviti, a tko tugovati.

Jedna greška može odrediti tko će slaviti, a tko tugovati.

Kolo se zatvara u Biogradu gdje Gauni čekaju Idassu i najavljuju pobjedu. Snage i moći ima i u Vinketinim momcima i mogla bi biti ona narodna, namjeri se junak na junaka.

Mogla bi biti ona narodna, namjeri se junak na junaka.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: