Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 12. kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 12. kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 12. kola 1.Sonik ŽMNL

Došlo se do posljednjeg kola pred pauzuu kojem će se popravljati dojam pred blagdane.

Plovanija je u teoriji osvojila veliki bod u prošlom kolu i kalkulator kaže da bi im pobjeda legla kao desert nakon jela. Ipak nešto se pita i Paklenicu koja solidno igra no bodovi odlaze kraj njih, stoga je i njima ovaj dvoboj važan.

Profesor Juričić vuče Plovaniju!

Ploča svoj bijeg sa samog dna traži preko Gauna. Hoće li pecati u mutnome i može li popularni Đuka zaključati svoja vrata pred udarima Gauna? Odgovori stižu u nedjelju u rano popodne, a brige ostaju za kasnije.

Ploča svoj bijeg sa samog dna traži preko Gauna.

Stanovi su postali pravi majstori za triler završnice i ne sumnjamo da nam ni ovaj vikend neće priuštiti taj luksuz. Čeka ih neuvjerljiva Idassa Nadin koja malo pruža s obzirom na roster momčadi i možda je ovo prigoda da poprave krvnu sliku bodova.

Majstori triler završnice!

Puntamika na krilima velike pobjede nad Varoši čekaju Poljica. Pokazali su da nisu zaboravili igrati, no Poljica cijelu sezonu guraju dosta kvalitetno i dosta daleko su od opasne zone.

Puntamika na krilima velike pobjede nad Varoši čekaju Poljica.

Ako volite futsal preporučujemo da ne propustite program od 19 sati u nedjelju. Prvo će na megdan Tinu doći Kontrol biro i to je dvoboj koji već sada izaziva respekt. Tinovci igraju kao pjesma s najljepšim notama dok KB na krilima svoje mladosti i talenta garantira borbu za svaki metar terena.

Tinovci igraju kao pjesma s najljepšim notama.

A Eurosong jesenskog dijela je dvoboj Vrsi i Varoši, nešto što se ne smije propustiti ni pod razno. Lider Vrsi ima svoj put popločan pobjedama dok Varoš i njihovu kvalitetu ne treba spominjati. Zbog ovakve utakmice se propusta i večera i odmah se prelazi na desert, sraz Varoši i Vrsi.

Zbog ovakve utakmice se propusta i večera i odmah se prelazi na desert, sraz Varoši i Vrsi.

Nekako u sjeni ali ne manje bitno je utakmica Sambe i Ugljana. Plesači za divno čudo odlično kotiraju u svojoj prvoj elitnoj sezoni dok se Ugljan mimo svih prognoza dobro drži i mogli bi vidjeti lijep dvoboj.

Ugljan mimo svih prognoza dobro drži i mogli bi vidjeti lijep dvoboj.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top