Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 12.kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 12.kolo 1. Sonik ŽMNL

Osvrt na 12.kolo 1. Sonik ŽMNL

Stavljen je zastor na loptanje za bodove i krenula je Čarolija.

Dva derbija,dvije ljepotice i tri kluba poravnata na vrhu.
Varoš i Vrsi su pristojno napunili Mocire i zauzvrat su dali odličnu partiju. Ali partiju u kojoj je Varoš ipak pokazala moć i kvalitetu te su etapu po etapu utakmice lomili lidere.Tako se stiglo do tri gola prednosti, dok su Vrsi samo kozmetički sa sirenom upristojili poraz.

Varoš ipak pokazala moć i kvalitetu!

Drama u dva čina je bio dvoboj Kontrol biroa i Tina u kojem su pjesnici držali sve pod kontrolom. Rezultat i dojam ih je odveo na plus dva, no probuđeni kontroleri su najprije smanjili, a onda u sam smiraj utakmice preko Zankija stigli do velikog boda.

Drama u dva čina je bio dvoboj Kontrol biroa i Tina!

Može li se reći da Idassa nastavlja razočaravati ili da ih stavimo u domenu realnosti. Ovaj put do boda, ali sa žaljenjem i za sva tri, je došla momčad Stanova. Izmjenjivanje u vodstvu s obje strane je na kraju dovelo do remija, s kojim nitko nije zadovoljan.

Može li se reći da Idassa nastavlja razočaravati ili da ih stavimo u domenu realnosti?

Najljepša božićna bajka je ispisana u Poličniku, u Sambi. Debitanti u ligi se nalaze na visokom četvrtom mjestu, igraju lijepo i efikasno a u ovom kolu su to osjetili momci iz Ugljana.

Najljepša božićna bajka je ispisana u Poličniku!

Plovanija na krilima Alena Juričića, autora hattricka, slomila je žilavu momčad Paklenice i tako uplovila u sredinu ljestvice.

Plovanija na krilima ratnika i profesora Alena Juričića!

Bijeg s dna su najavili i ostvarili Ploča i Puntamika. Uzbuna je svirala na Ploči a sve bi bilo još gore da nisu poraženi Gauni. Na kraju rezultatski uvjerljiva pobjeda iako je bilo jako teško.

Bijeg s dna su najavili i ostvarili!


Puntamika je brzo načela Poljica, koji se nisu se predavali.Na kraju su se koplja slomila u finišu i Puntamika lakše diše

Bilaver rješio Poljica!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: