Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 13.kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 13.kolo 1. Sonik ŽMNL

Osvrt na 13.kolo 1. Sonik ŽMNL

Pala je zavjesa na posljednju jesensku dionicu u kojoj je Tin izgubio korak za vrhom.

Plovanija je još opijena čarolijom i nastavlja nizati odlične partije. Tin je bio na koljenima, no niti tri gola manjka nije bilo dovoljno da ih se sruši. Na kraju miroljubivi remi i svatko je na svoj način zadovoljan.

Tin izgubio korak za vrhom.

Isti scenarij je viđen u dvoboju Ploče i Idasse Nadin. Probuđena Ploča je igrala briljantno i onda stala što su njihovi protivnici iskoristili i došli do podjele bodova.

Ploča je igrala briljantno, pa stala!

Ugljan bez zamjene je dugo odolijevao naletima Stanova, no polovicom nastavka su pukli i do kraja su doživjeli pravu havariju te ih čeka nemirno proljeće.

Čeka ga nemirno proljeće.

Puntamika je maestralno otplesala Sambu i skroz pobjegla s dna tablice. Hit jeseni iz Poličnika nije bio na visini i zasluženo su izgubili.

Puntamika je maestralno otplesala Sambu !

Varoš je dugo lomila žilavu Paklenicu pojačanu s fenomenalnim mladim Josipom Jurlinom, koji je zadao podosta muke prvacima, ali na koncu Varoš je upisala pobjedu vrijednu ostanka na vrhu. Paklenica bi trebala nastaviti s ovakvim pristupom i igrama te bi bilo više bodova na kontu.

Fenomenalni mladi Josip Jurlina.

Vrsi, skroz oslabljene, su dočekale Poljica, no dugo je na semaforu svijetlio početni rezultat. No onda se ukazao mladi velemajstor Karlo Perinić i s hattrickom srušio svaku nadu Poljica.

No onda se ukazao mladi velemajstor Karlo Perinić i s hattrickom srušio svaku nadu Poljica.

Gauni su se hrabro držali protiv Kontrol biroa, no za nešto više od časnog poraza nije bilo snage ni kvantitete. Tako se Kontrol biro približio vrhu i puše za vratom vodećoj trojci.

Gauni su se hrabro držali protiv Kontrol biroa!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: