Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 15.kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 15.kola 2.ŽMNL

Najava 15.kola 2.ŽMNL

Evo nam novog kruga druge lige, novih muka, zbrajanja, ali i oduzimanja bodova!

Subotnje popodne otvaraju Kontra i Dasiaddo, sraz u kojem pobjedu trebaju i jedni i drugi. Bivši prvoligaši žele što prije pobjeći iz opasne zone dok Dasiaddo neće fenjer u svom dvorištu.

Slađo Matulina, zadarski Mourinho, fali Kontri, ali fali i zadarskom futsalu!

Mali caffe je usprkos porazu iz prošlog kola zadovoljan svojom izvedbom. Na drugoj strani stoje prevrtljive Raštane i bodovi su vrijedni kao grijanje u zimskim danima.

Karika koja nedostaje, Zvone Čirjak!

Superzanimljivo će biti u dvoboju Bilog briga i Murvice, oba tima s pobjedom ulaze u utakmicu. Ipak za jednog neće biti mjesta u pobjedničkom vlaku.

Superzanimljivo će biti u dvoboju Bilog briga i Murvice!

Mladi otočani iz Bali su još pod velikim zanosom iz prošle runde kada su deklasirali Tornado. Ipak iskustvo Young boysa je veliko i ulaze kao favoriti u ovaj megdan.

Iskustvo Young boysa je veliko i ulaze kao favoriti u ovaj megdan.

Prvoplasirani Sveti Ante će nakon nedjeljnog ručka ugostiti još jedne svetce, one iz Galovca imenom Sv.Mihovil. Mlada momčad na krilima svoje trke će pokušati lideru sa Smiljevca pomrsiti račune u šampionskoj utrci.

Sveti derbi je pred nama, Sveti Ante protiv Svetog Mihovila iz Galovca!

A nakon toga ide strašan dvoboj u kojem će Višnjik napadati susjednu Brodaricu. Loš start obje ekipe u proljetni dio valja pretvoriti u pobjedu jer ionako zamršena i nagužvana tablica može izgledati kao pravi rebus.

Strašan dvoboj Višnjika i Brodarice.

Srijeda nosi derbi kola u kojem ranjeni Tornado Bibinje čeka Primorac Ljubač. Pobjeda može donijeti puno, dok poraz ipak nije tragičan jer ima puno prilika za popravne ispite. Stoga valja posjetiti ovu utakmicu u kojoj je ulog velik.

Ulog je velik!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: