Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 15.kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 15.kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 15.kola 1. Sonik ŽMNL

Ista meta, isto odstojanje, na vrhu.

Varoš i dalje drži jedinicu zahvaljujući pobjedi nad Gaunima. Iako krajnjih osam golova u mreži, od toga poker Dragana Vukovića.  Ružno zvuči za Gaune, može se reći da su pokazali zube i nisu se prepali, ipak kvaliteta Varoši je neupitna i u tome leži ključ pobjede.

Varoš i dalje drži jedinicu zahvaljujući pobjedi nad Gaunima.

Vrsi su dugo lomili Ugljan, no na kraju su upisali pobjedu. Boduli su imali pravi pristup i želju, no nepreciznost ih košta bodova u ovom kolu.

Na kraju su upisali pobjedu.

Infarktna utakmica je kratak rezime Tina i Poljica. Vrlo brzo su pjesnici poveli, no još brže su Poljica stigli i okrenuli prednost na svoju stranu. Onda je opet Tin s tri zgoditka prešao u vodstvo i sačuvao ga uz dosta sreće do samog kraja.

Infarktna utakmica je kratak rezime Tina i Poljica.

Stanovi su skupo prodali kožu Puntamiki, no sreća ih je napustila kad je bila najpotrebnija. Tako evo Puntamike malo pomalo u izglednoj borbi za play off.

Malo pomalo evo Puntamike u izglednoj borbi za play off.

Paklenica i Samba odigrali su ljepoticu kola s čak deset zgoditaka. Nošeni podrškom svojih navijača, Josip Jukić s hattrickom je vodio svoju momčad do pobjede i sačuvanje nade za spas u najvišem rangu zadarskog futsala.

Josip Jukić s hattrickom je vodio svoju momčad do pobjede!

Više smo očekivali od Ploče u srazu s Kontrol biroom, no brzi zgoditak Zankija je usmjerio vodu na mlin KB. Usprkos naporima Ploča je na kraju upisala uvjerljiv poraz s kojim su opet u nemirnom moru.

Više smo očekivali od Ploče u srazu s KB-om!

Gagula s jedne i Dražević s druge strane su obilježili dvoboj Idasse Nadin i Plovanije. Vrlo brzo je svijetlilo dva razlike za Plovaniju, a egzekutor je bio Šušić, i izgledalo je da Vinketa piše novi poraz. Trud,volja i kvaliteta Josipa Gagule a i Vedrana Ješe odveli su Idassu do prednosti koja bi bila i veća da na golu Plovanije nije bio Dražević, popularni Draško, koji je  kraju stigao i zabiti za remi za svoje veliko slavlje.

Popularni Draško je na kraju stigao i zabiti za remi za svoje veliko slavlje.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top