Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj 15.kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 15.kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 15.kola 1. Sonik ŽMNL

Ista meta, isto odstojanje, na vrhu.

Varoš i dalje drži jedinicu zahvaljujući pobjedi nad Gaunima. Iako krajnjih osam golova u mreži, od toga poker Dragana Vukovića.  Ružno zvuči za Gaune, može se reći da su pokazali zube i nisu se prepali, ipak kvaliteta Varoši je neupitna i u tome leži ključ pobjede.

Varoš i dalje drži jedinicu zahvaljujući pobjedi nad Gaunima.

Vrsi su dugo lomili Ugljan, no na kraju su upisali pobjedu. Boduli su imali pravi pristup i želju, no nepreciznost ih košta bodova u ovom kolu.

Na kraju su upisali pobjedu.

Infarktna utakmica je kratak rezime Tina i Poljica. Vrlo brzo su pjesnici poveli, no još brže su Poljica stigli i okrenuli prednost na svoju stranu. Onda je opet Tin s tri zgoditka prešao u vodstvo i sačuvao ga uz dosta sreće do samog kraja.

Infarktna utakmica je kratak rezime Tina i Poljica.

Stanovi su skupo prodali kožu Puntamiki, no sreća ih je napustila kad je bila najpotrebnija. Tako evo Puntamike malo pomalo u izglednoj borbi za play off.

Malo pomalo evo Puntamike u izglednoj borbi za play off.

Paklenica i Samba odigrali su ljepoticu kola s čak deset zgoditaka. Nošeni podrškom svojih navijača, Josip Jukić s hattrickom je vodio svoju momčad do pobjede i sačuvanje nade za spas u najvišem rangu zadarskog futsala.

Josip Jukić s hattrickom je vodio svoju momčad do pobjede!

Više smo očekivali od Ploče u srazu s Kontrol biroom, no brzi zgoditak Zankija je usmjerio vodu na mlin KB. Usprkos naporima Ploča je na kraju upisala uvjerljiv poraz s kojim su opet u nemirnom moru.

Više smo očekivali od Ploče u srazu s KB-om!

Gagula s jedne i Dražević s druge strane su obilježili dvoboj Idasse Nadin i Plovanije. Vrlo brzo je svijetlilo dva razlike za Plovaniju, a egzekutor je bio Šušić, i izgledalo je da Vinketa piše novi poraz. Trud,volja i kvaliteta Josipa Gagule a i Vedrana Ješe odveli su Idassu do prednosti koja bi bila i veća da na golu Plovanije nije bio Dražević, popularni Draško, koji je  kraju stigao i zabiti za remi za svoje veliko slavlje.

Popularni Draško je na kraju stigao i zabiti za remi za svoje veliko slavlje.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

To Top