Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj 17. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 17. kola 2. ŽMNL

Izvještaj 17. kola 2. ŽMNL

Još veća gužva u borbi za play off s time da se ima odigrati dvoboj Murvice i Tornada.

Golijada s čak 14 zgoditaka je viđena u dvoboju Svetog Ante i Raštana. Od samog početka su sveci zagospodarili terenom i na krilima Rončevića do vrha napunili “Raštansku mrežu”. Naravno da Škuca i društvo nisu ostali dužni pa smo dobili ljepoticu kola.

Na krilima Rončevića do vrha napunili “Raštansku mrežu”.

Mali caffe je propisno napunio mrežu Bilog briga kojima je ovaj poraz malo skratio ambicije zvane prva liga. MC sada lakše diše te su pobjegli iz opasne zone.

Crna kava gorka mi je…

Na trag pobjeda se vratila Brodarica i uključila se u kompliciranu tablicu. Dasiaddo je pružio i više nego častan otpor no fenjer i dalje svijetli u njihovom dvorištu.

Na trag pobjeda se vratila Brodarica i uključila se u kompliciranu tablicu.

Derbi kola između Primorca i Young boysa je odnio bodove u Smilčić. Prvi dio je bio šahovska partija bez golova no nastavak je donio uragan boysa i veliku pobjedu!

Uragan boysa je donio veliku pobjedu!

Veliko nogometni rezultat u malom nogometu je kratak opis dvoboja između Kontre i Sv.Mihovila. Promašene šanse ali i čvrste obrane su kumovale praznim mrežama do pred sam kraj. Ipak Kontra nalazi put ka mreži i odnosi vrijedni trobod u direktnom dvoboju opstanka.

Kontra nalazi put ka još jednoj važnoj pobjedi!

Višnjik je prekinuo seriju remija i s pobjedom nad Balijem se vinuo u visine tablice. Bali tone sve više i ne zna se imaju li snage za pobjeći s dna tablice!

Višnjik je prekinuo seriju remija i vinuo se u visine tablice!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top