Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 18.kola 3.ŽMNL

3. LIGA A

Najava 18.kola 3.ŽMNL

Najava 18.kola 3.ŽMNL

Kolo iskupljenja za pratioce lidera, a Rupalj i Sinjoretovo s vrha lagano gledaju razvoj događaja.

SKUPINA A

ZATON – MLADOST

Susjedski derbi uvijek daje dodatnu draž, a još kad pridodamo da su osim zemljopisnog susjedstva ove dvije momčadi susjedi na tablici tu može biti svašta. Mladost s pobjedom ima mogućnost prestići Zaton.

PRIVLAKA 2017. – BODULERO

Privlaka 2017. protiv Bodulera traži pobjedu da popravi dojam nakon prošlog kola. S druge strane Bodulero je imalo podužu stanku te su do u tančinu mogli secirati igru Privlake 2017. i pripremiti se za sve njihove akcije.

DEPORTIVO LA MURVICA – MALA RAVA

Nominalno najjača utakmica kola dat će niz odgovora. Može li Mala Rava držati priključak za Rupljem, može li se Deportivo la Murvica potpuno vratiti u utrku za drugo mjesto…

DONJE RAŠTANE – RUPALJ

Utakmicu fenjeraša i lidera skupine po svemu bi trebalo nazvati revijalnom. Ostaje za vidjeti mogu li Donje Raštane učiniti čudo.

TERMIN – LJEVICA ZADAR

Nakon što je u prvom dijelu Termin teško porazio Ljevicu Zadar ostaje za vidjeti je li došlo vrijeme za osvetu. Svi ljubitelji futsala ovu utakmicu mogu pratiti i putem live streama na stranici Futsal Zadar.

SUKOŠAN – BRIŠEVO

Po svim predviđanjima utakmica Sukošana i Briševa bi trebala biti čvrsta i napeta. Obje momčadi imaju dovoljno znanja i volje za bodove, a ostaje za vidjeti tko ima više.

SKUPINA B

VALENCIA – AENONA

Valencia će se čupati protiv Aenone koja pri punom sastavu ne prepušta bodove. Iako sve naginje za Aenonu pričekajmo posljednji sučev zvižduk.

OSAM MLADI – SINJORETOVO

Utakmica će ovisiti o dužini klupe Osam Mladi te bi s tom pretpostavkom trebali moći zaprijetiti lideru skupine. Možda i previše možda za utakmicu sa Sinjoretovom.

SV. ANTE VISOČANE – POLJICA BRIG

Sv. Ante Visočane se budi, Poljica Brig hvata lidera skupine. Gdje ćeš bolju najavu za utakmicu, a treba je doći pogledati u OŠ Bili Brig.

ZEMUNIK – NOVI BOKANJAC SV. PAVAO

Nakon loše utakmice prošlo kolo, Zemunik u ovom mora dokazati futsal javnosti da je to samo bio loš dan, a ne početak crne serije.

SLIVNICA – CRVENE KUĆE

Sudar dvije čvrste momčadi nominalno bi trebao ići na stranu Crvenih kuća.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: