Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 20. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 20. kola 2. ŽMNL

Najava 20. kola 2. ŽMNL

Sedam kola do kraja,sedam krugova pakla ali i raja.

Young Boysi galopiraju ka vrhu i drže odlično drugo mjesto, no dolazi im stari znanci, Kontra. Oni su u nizu pobjeda, doduše i boysi su, no nečiji niz mora stati ovo kolo.

Young Boysi protiv Kontre, nečiji niz mora stati ovo kolo.

Murvica se mrvicu primakla poziciji doigravanja,  a Višnjik je ipak korak bliže. Možda će njihov međusobni obračun dati odgovore na neka pitanja, možda će glava boljeti obje ekipe.

Obračun koji će dati odgovore na neka pitanja!

Bili brig je u dobroj formi za razliku od Raštana koje tonu. Ipak smo uvjerenja da ima kvalitete u redovima “op stani stani” i uvjerenja smo da to znaju i na Belom brdu.

Raštane su u velikim problemime, a moraju na Bili Brig!

Sveti Ante, usprkos mršavom bodu iz dva kola, još drži vrh i poziciju koja jamči ulazak u prvu ligu. U subotu ih čeka opasna Brodarica koja ne oprašta greške, ali treba vidjeti koliko će im Sveci pružiti prilika.

Dedu i svece čeka opasna Brodarica koja ne oprašta greške?

Mali caffe nakon velike tjedne pobjede u Bibinjama čeka mladu ekipu Bali. MC su porasla krila i skrivećki gledaju prema višim pozicijama, dok Bali muku muči kako pobjeći iz mutnih voda.

MC su porasla krila i skrivećki gledaju prema višim pozicijama!

Tornado je propustio veliku priliku da ode na broj 2, porazom od MC, i ako misle na te visine moraju pobijediti Sv.Mihovil. No Galovčani su u crvenome i bodovi im trebaju, kao bunda u siječnju.

Tornado je propustio veliku priliku da ode na broj 2, i sad moraju skinuti Galovčane!

Dasiaddo hvata možda i posljednju priliku za predaju fenjera, dočekuju Primorac. Ovi pak hvataju prvu ligu i moglo bi biti vatreno. Uostalom cijelo kolo će biti napeto,a usudili bi se reći i cijela liga do kraja.

Dasiaddo hvata možda i posljednju priliku za predaju fenjera!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: