Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 19. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj 19. kola 3. ŽMNL

Izvještaj 19. kola 3. ŽMNL

Rupalj i Sinjoretovo i nakon ovog kola ostaju na liderskim pozicijama,

Mala Rava se izgleda vraća pogotcima dok je Poljica Brig neočekivano prosula bodove.

SKUPINA A

RUPALJ – ZATON 3:2

Prošao je Rupalj na kraju kroz ušicu igle u ovom derbiju, no jedino što se broji su bodovi. Držao je Zaton Rupalj u šahu jedno vrijeme no Rupalj ipak uspijeva zadati šah mat i priskrbiti si bodove.

MALA RAVA – VOŠTA 10:2

Golijada Male Rave je baš ono što im je trebalo za smirivanje duhova i red u svlačionici. Vošta je platila ceh kratke klupe, a u redovima Male Rave najviše su se istakli Ivan Šoletić i Tonći Skroče zabivši po tri pogotka.

MLADOST – TERMIN 1:3

Nije se sa sigurnošću prije početka utakmice moglo reći tko je bliži bodovima, no na kraju je Termin iskoristio ukazanu prigodu i ugrabio tri boda. Ž. Kamber jednom i K. Kajzogaj dva puta bili su strijelci za pobjedničku momčad Termina.

MLADOST – TERMIN

BODULERO – DONJE RAŠTANE 3:1

Bodulero je došao po bodove – Bodulero ih je na kraju i odnio. Čvrsta utakmica je riješena tek u zadnjih 10 minuta, a konačnu točku na i dao je L. Krpina pogotkom u zadnjim sekundama susreta.

SKUPINA B

RAŽANAC – SV. ANTE VISOČANE 4:5

Cijelu utakmicu je Ražanac stizao rezultatski minus no ipak je u konačnici ostao kratak. Junak Sv. Ante Visočana je svakako Grgo Baričević, a na svoj konto je dodao 3 postignuta pogotka na ovom susretu.

NOVI BOKANJAC SV. PAVAO – OSAM MLADI 1:2

Osam mladi su ozbiljnije shvatili ovaj susret te su već u prvom poluvremenu ostvarili kapitalnu prednost od dva pogotka. Novi Bokanjac se tek pred kraj susreta budi no ipak je bilo prekasno.

SINJORETOVO – KRNEZA 5:2

Derbi skupine B je zasluženo pripao Sinjoretovu, ako ništa onda zbog dobrog ulaska u utakmicu. Još nije ni bilo poluvrijeme, a Sinjoretovo je već postiglo tri pogotka. Možda ključni moment utakmice je obrana D. Sture u prvom napadu koja je dalje trasirala utakmicu. Uvjerljivom pobjedom Sinjoretovo ugrabilo još tri nova boda.

CRVENE KUĆE – ZEMUNIK 2:0

Toplo hladna igra Zemunika imala je za posljedicu laku pobjedu Crvenih kuća. Možda su Crvene kuće malo nervozno ušle u susret no nakon postignutog pogotka i oni su se primirili i priveli utakmicu kraju kako su htjeli.

POLJICA BRIG – SLIVNICA 2:4

Ono što je trebala biti potvrda dobre igre i učvršćivanje druge pozicije za Poljica Brig na kraju se pretvorilo u kalvariju. Cijelu utakmicu Slivnica je nadirala kao osice i na kraju neočekivano uzela bodove. Inicijatori ovog iznenađenja su L. Brkljača i M. Kalac s postignuta po dva pogotka

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: