Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 21. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 21. kola 2.ŽMNL

Najava 21. kola 2.ŽMNL

Pola lige sanja o prvoj ligi, naravno mjesta za sve, nema!

Primorac je izgubio poziciju broj 2, no pobjeda u prošloj rundi je donijela čvrstu tricu, za sada. Kažemo za sada, jer ovaj vikend stiže Mali cafe, nezgodna i kompaktna momčad koja krajičkom oka gleda prema gore.

Ovaj vikend stiže Mali cafe!

Jedan od derbija kola igraju Murvica i Young Boysi, prije prvenstva jedni od glavnih pretendenata za Serie A. Danas je situacija drukčija gdje Boysi drže drugo mjesto, dok Murvica mora ići na pobjedu svaku utakmicu, pa i ovu. Subotnji večernji termin pripada odličnoj utakmici i neće se požaliti nitko tko dođe.

Murvica mora ići na pobjedu svaku utakmicu, pa i ovu!

Nedjelju drugoligaši preskaču pa će ostatak igrati u ponedjeljak, mali boxing day.

Bali i Sv.Mihovil igraju pravi derbi, ali začelja. Jedan krivi korak može biti koban, jer poraženi iz ovog dvoboja znatno umanjuje svoje šanse za ostankom, pogotovo ako to bude Bali.

Jedan krivi korak može biti koban!

Posljednja priliku za nadu čeka Dasiaddo, jer ako ne pobijede Višnjik, niži rang je izgledan. Višnjik pobjedom traži proboj ka mjestima za kvalifikacije i sigurno to ne misle propustiti.

Ako ne pobijede Višnjik, niži rang je izgledan.

Tragičari prošlog kola, Brodarica, popravni ima protiv Raštana. Međutim još zvoni njihova pobjeda nad Bilim Brigom i sigurno da Škuca i društvo mogu svakome zadati muke.

Tragičari prošlog kola, Brodarica, popravni ima protiv Raštana.

Bili brig ponekad sebi zakomplicira život i tablicu pa valja biti oprezan u prognozama utakmice s Kontrom. Momci Galovljevi su u nizu neporaženosti i napokon pokazuju zašto su bili prvoligaši.

Momci Galovljevi su u nizu neporaženosti!

Srijeda donosi Bibinje i mega dvoboj Tornada i Svetog Ante Oktogon. Bibinjci su u dva kola sve prosuli i iz lijepe situacije su se doveli do problema glede ulaska u prvu ligu. Sveti Ante je dugo usamljen na vrhu, no ne popuštaju u pristupu i igri. Očekuje nas odlična utakmica koju valja posjetiti!

Deda, moga bi te Tornado otpuhati?
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: