Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 21. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 21. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 21. kola 1. Sonik ŽMNL

Poraz vodećeg dvojca Varoš i Tina, iskoristio Kontrol biro!

Vodeći Tin je nakon dugo vremena potpisao poraz, na kraju se ispostavilo bezbolan. Turbo Stanovi su furiozno ušli u dvoboj i cijelo vrijeme su imali prednost. Majstorije Mladena Rožića su mamile uzdahe kao i eurogol Duje Baščevana, uostalom cijela utakmica je bila ljepotica kola.

Majstorije Mladena Rožića su mamile uzdahe!

Varoš nas nije navikla na poraze,  pa svaki novi zvuci senzacionalno. Poljica nisu sa strahom ušli u dvoboj i to im se višestruko isplatilo, s vjerovatno neplaniranim trobodom, ali slatkim kao najljepše francuske slastice.

Poljica nisu sa strahom ušli u dvoboj i to im se višestruko isplatilo!

Kontrol biro je dugo lomio hrabre bodule, da bi ih na kraju i slomio sa osmicom.Tako KB već 12 utakmica ne zna za poraz i na bod su od druge pozicije.

KB već 12 utakmica ne zna za poraz i na bod su od druge pozicije!

Ploča je u ljutoj borbi za opstanak i to je nakon ovog kola sasvim jasno. Usprkos dobroj igri nisu uspjeli niti bod odnijeti Puntamiki. Obitelj, malo oslabljena, je imala raspoloženog Dračevića na golu i hladnog egzekutora Nina Vukošu, što je bilo dovoljno za veliku pobjedu.

Nema Šime, nema zime, “Obitelj”je imala raspoloženog Dračevića na golu i hladnog egzekutora Nina Vukošu!

Alena Juričića je bilo po cijelom terenu, te je uz čovjeka sa sto ruku K.Dračevića poveo Plovaniju do bitne pobjede nad Sambom. Plesači su bili dostojan suparnik, no Plovanija je bila gladnija pobjede koju je na kraju i upisala.

Alena Juričića je bilo po cijelom terenu, prvo, drugo i treće poluvrijeme!

Bod svakome, radost nikome je kratak opis dvoboja Paklenice i Gauna. Prvi bježe s dna, dok drugi žele izbjeći play out. Iako su Gauni imali prednost zadnja minuta je bila kobna i ode bod u Starigrad.

Bod svakome, radost nikome je kratak opis dvoboja Paklenice i Gauna!

Vrsi su na kraju spašavali bod iako su imali i sva tri, ali isto tako i niti jedan. Idassa je smogla snage okrenuti minus dva, no nije znala to sačuvati i na kraju se piše “iks” koji zadovoljava sve strane.

Na kraju se piše “iks” koji zadovoljava sve strane.


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: