Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 21. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 21. kola 2. ŽMNL

Izvještaj 21. kola 2. ŽMNL

Bosanski lonac je drugo ime za tablicu Serie B, nekoliko klubova je u par bodova i svaki gol i bod će igrati ulogu za plasman.

Young Boysi su propustili veliku priliku za odmak na tablici i plasmanom za prvu ligu. Murvica je iskoristila poklon i golom sa svoje polovice upisala pobjedu, vrijednu daljnje borbe za visi rang.

Murvica je iskoristila poklon Young Boysa!

Primorac je vrlo lagano položio oružje s Malim cafeom i udaljio se od borbe za direktan ulaz u prvu ligu dok je MC kupio šansu i nadu.

MC pobjedom kupio šansu i nadu, za ulazak u prvu ligu!

Višnjik se nije puno mučio sa Dasiaddom te je uvjerljivom pobjedom ušao u mlin s puno klubova u malo bodova razlike. Dasiaddo je vjerojatno potpisao kapitulaciju glede opstanka u ligi, no dok se igra nada traje.

Višnjik se nije puno mučio sa Dasiaddom!

Bali je razmontirao Sv.Mihovil i ušao u otvorenu borbu za spas. Efikasna i lepršava igra su donijeli čak devet zgoditaka u golu Galovčana, te su izjednačeni u bodovima.

Bali je razmontirao Sv.Mihovil!

Brodarica je brzo preboljela poraz iz prošlog kola te su poslali Raštane u nemirne vode. Mazijini momci igraju dopadljivo, no sad slijedi niz s direktnim konkurentima za ostvarenje cilja.

Raštančani opet u nemirnim vodama!

Hoće li Bili brig žaliti za dva boda protiv Kontre ostaje da se vidi. No, dva razlike su imali i kontrolu svega, ali uporna Kontra ne prašta i na kraju ide novi remi s kojim nitko nije zadovoljan.

Hoće li Bili brig žaliti za dva boda protiv Kontre ostaje da se vidi!

Sveti Ante oslabljen je otputovao na teško gostovanja u Bibinje kod Tornada. U jednoj pravoj muškoj utakmici bodovi su otišli na Smiljevac, bodovi vrijedni prve lige. Tornado se odbijao predati no čvrsta obrana Svetaca na čelu s Lukom Mrkićem i raznovrsnim Vidukom u napadu je donijela pjesmu kod zadarskog HSV, koju je pogotkom potvrdio najodaniji vojnik kluba Ivan Prenđa!

Najodaniji vojnik kluba Ivan Prenđa, pogotkom potvrdio pobjedu!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top