Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 22. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 22. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 22. kola 1. Sonik ŽMNL

Bliži se kraj regularnog dijela, parket postaje sve vrući, a svaki bod sve potrebniji!

Stanovi su do jučer bili otpisani,  a danas potajno gledaju prema play offu. Preporod sa Stanova u splitskoj režiji je na iskušenju u dvoboju s Poljicima. Opasni Vučkovići su itekako opasni kad im se dozvoli da razviju igru i na tome trebaju poraditi Tumini jurišnici.

Preporod sa Stanova u splitskoj režiji je na iskušenju u dvoboju s Poljicima.

Paklenici bod u prošlom kolu nije puno značio, a mogu li se izvuci protiv Idasse, koja je u zamahu i u play offu. Dosta će ovisiti o tome kakvi će sastavi istrčati kao i o koncentraciji.

Paklenici bod u prošlom kolu nije puno značio, a mogu li se izvuci protiv Idasse?

Plovanija bi vrlo lako mogla upisati dvije vezane pobjede jer im u goste stiže otpisani ali rasterećeni Ugljan. Tri boda bi došli kao bronhi za lakše disanje, no Ugljan pokazuje da se nisu predali i da uživaju u  posljednjim kolima u prvoj ligi.

Plovanija bi vrlo lako mogla upisati dvije vezane pobjede jer im u goste stiže otpisani ali rasterećeni Ugljan.

Varoš je pokleknula prošlu nedjelju i ugroženo im je drugo mjesto. Samba će im sigurno pokušati kreirati probleme u vidu rezultata, no prvak je dovoljno moćan u svom rosteru za pobjedu, iako se plesači s time neće složiti.

Prvak je dovoljno moćan, iako se plesači s time neće složiti.

Kontrol biro i Puntamika će se sučeliti u derbiju kola i duelu momčadi koje su u odličnoj formi. Iako pogled na tablicu stavlja KB u položaj favorita, Duvnjak i ekipa sa “brucošijade” žele bodove, i to tri.

Pogled na tablicu stavlja KB u položaj favorita, Duvnjak i ekipa sa “brucošijade” žele bodove, i to tri.

Ploča opasno visi, kao pršut u La Bodege, i samo ih luda serija pobjeda može podignuti sa dna. Nažalost, čekaju ih Vrsi, poletni, mladi, dobri i dugo vremena lideri lige te se to nameće kao jako težak posao.

Ploča opasno visi, kao pršut u La Bodege, i samo ih luda serija pobjeda može podignuti sa dna.

Tin će u utorak u Biograd u goste Gaunima koji su se serijom loših rezultata uvukli u probleme oko opstanka, naravno mislimo o kvalifikacijama. Ipak njihova kuća je Biograd i u svakoj utakmici idu po bodove, pa iako s druge strane stajao mega Tin.

Tin će u utorak u Biograd u goste po bodove!


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: