Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 21. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava 21. kola 3. ŽMNL

Najava 21. kola 3. ŽMNL

U ovom kolu dosta utakmica određuje raspored sredine tablice. Tko će nakon njega pasti u donji doma, a tko napredovati prema vrhu ostaje za vidjeti.

SKUPINA A

PRIVLAKA 2017. – ZATON

Treći od iza protiv trećeg od naprijed za tri boda. Susret u znaku broj tri će pripasti onome tko se prije tri sata u noći vrati kući taj dan.

BODULERO – TERMIN

Bodulero će u susretu s Terminom tražiti bodove i nastavak dobre igre iz prošlog kola. S druge strane Dusparina eskadrila mora osvjetlati obraz nakon nešto slabije igre prošlo kolo.

BRIŠEVO – MALA RAVA

Briševu gori pod nogama za hvatanje gornje polovice tablice dok Maloj Ravi bodovi trebaju za očuvanje druge pozicije. Tko će ostvariti svoj naum ostaje za vidjeti u utakmici gdje obje momčadi žele bodove.

LJEVICA ZADAR – VOŠTA

Nastavi li D. Radeta s dobrom igrom iz prošlog kola, bodovi bi trebali pripasti domaćoj momčadi. Po svemu sudeći Vošti ni I. Vulić neće moći pomoći da se dokopaju bodova.

MLADOST – DEPORTIVO LA MURVICA

Susjedski derbi na tablici pružit će nam momčadi Mladosti i Deportivo la Murvice. Ulog utakmice je gornja polovica tablice i mir u kući.

SKUPINA B

VALENCIA – SV. ANTE VISOČANE

Valencia dočekuje Sv. Ante Visočane te samo sa 100% angažmanom u ovom susretu mogu očekivati bodove. S druge strane Sv. Ante Visočane u drugom dijelu sezone nevoljko prepuštaju bodove drugoj momčadi olako.

NOVI BOKANJAC SV. PAVAO – SINJORETOVO

Novi Bokanjac kao domaćin će imati iznimno težak zadatak osvajanja bodova protiv lidera prvenstva Sinjoretova.

POLJICA BRIG – OSAM MLADI

Ako M. Žilić bude u potpunosti spreman za utakmicu bodovi bi trebali bez problema pripasti domaćinima budući da Osam mladi ne prašta propuštene prigode.

AENONA – SLIVNICA

Aenona će htjeti zadržati sredinu tablice, dok će Slivnica ići dokazivati da im nije mjesto u donjem domu. Utakmica bi mogla biti zanimljiva i na mal broj golova.

RAŽANAC – ZEMUNIK

Dva takmaca kojima objektivno nije mjesto ovo što trenutno zauzimaju moraju se spašavati u međusobnom ogledu. Pobjednik bi mogao napredovati mjesto ili dva.

CRVENE KUĆE – KRNEZA

Derbi kola odigrat će Crvene kuće i Krneza. Utakmica će dati odgovor na pitanje tko od ove dvije momčadi može još držati priključak za vrhom tablice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: