Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 21. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj 21. kola 3. ŽMNL

Izvještaj 21. kola 3. ŽMNL

SKUPINA A

PRIVLAKA 2017. – ZATON 0:3

Uvjerljivom i čistom pobjedom Zaton je odnio bodove na gostovanju kod Privlake 2017. te učvrstio svoju visoku poziciju.

BODULERO – TERMIN 1:0

Rani pogodak M. Lucina u 5′ u konačnici je obilježio cijelu utakmicu. Taj rani i vrlo vrijedni pogodak donio je Boduleru tri boda i nastavak sna o trećem mjestu na tablici.

BRIŠEVO – MALA RAVA 1:5

Početno vodstvo Briševa trajalo je skroz do kraja prvog poluvremena kad pogotkom rezultat poravnava S. Šarlija. U drugom poluvremenu se zbila skroz drugačija priča budući da je Mala Rava preuzela inicijativu nad utakmicom i zabivši četiri pogotka odnijela sva tri boda trajektom na Malu Ravu.

LJEVICA ZADAR – VOŠTA 4:1

Nastavak svoje dominacije na futsal terenima i ovo kolo je nastavio Ivan Petrović zabivši još tri pogotka. U uvjerljivoj pobjedi Ljevice Zadar sudjelovao je još i K. Radeta svojim pogotkom.

MLADOST – DEPORTIVO LA MURVICA 2:6

Nakon nekoliko lošijih utakmica Deportivo la Murvica se ponovno budi i uvjerljivom pobjedom odnosi mladostašima sva tri boda. Treba dodati da ovaj uvjerljiv rezultat Deportivo la Murvica mora zahvaliti posljednjih pet minuta kad postižu četiri pogotka.

SKUPINA B

VALENCIA – SV. ANTE VISOČANE 1:3

Nije u konačnosti Sv. Ante Visočane ostavio puno mogućnosti Valenci za bodove. Iako su klupe obje momčadi bile oskudno popunjene to nije umanjilo tempo igre, a u konačnosti Sv. Ante se bolje snašao i uzeo tri boda.

NOVI BOKANJAC SV. PAVAO – SINJORETOVO 0:9

Još jednom se raspucalo Sinjoretovo i super-uvjerljivom pobjedom uzelo sva tri boda. Andrija Pavić je svakako prvo ime susreta zabivši tri pogotka još jednom pokazavši kakav je dijamant.

POLJICA BRIG – OSAM MLADI 3:4

Pobjeda Osam mladi nad Poljica Brigom se svakako može nazvati iznenađenjem kola, a još kad se uzme u obzir činjenica da nisu imali zamjena na klupi tim je pobjeda veća. Dva pogotka T. Čuline i po jedan Š. Alvira i A. Paleke bila su dovoljna za važna tri boda u gostima.

AENONA – SLIVNICA 2:4

Uspjela je Slivnica pobjedom protiv Aenone dokazati da joj nije mjesto u donjem domu, a za potpun dojam oporavka morat će do kraja sezone pružiti još ovakvih partija.

RAŽANAC – ZEMUNIK 3:1

Krajem prvog poluvremena Zemunik dolazi u vodstvo no u nastavku padaju kao pokošeni i u zadnjih 10 minuta susreta primaju tri pogotka. Arhitekti ovog preokreta su bili E. Zelić zabivši jedan i T. Ivaz sa svoja dva pogotka.

CRVENE KUĆE – KRNEZA

Derbi kola uz pregršt žutih kartona pripao je domaćim Crvenim kućama. U prvom poluvremenu su se redali pogotci dok su u drugom ipak disciplinske mjere odijele uvjerljivu prevlast. Šest žutih kartona govori o žestini i borbi za svaki pedalj terena, a reklo bi se da tako i priliči za derbi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: