Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 23. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 23. kola 2. ŽMNL

Najava 23. kola 2. ŽMNL

Sveti Ante je prvi i nedodirljiv, od drugog do devetoga mjesta je prava ludnica.

Sveci sa Smiljevca rasterećeno ulaze u posljednja četiri kola, što naravno ne znaci da će igrati opušteno. Već u subotu ih čeka derbi kola, sudar s drugoplasiranim Primorcem. Ekipa iz Ljupča još je u igri za direktan plasman i nakon ove utakmice puno će imati jasnije vidike.

Već u subotu Prekia i društvo čeka derbi kola, sudar s drugoplasiranim Primorcem.

Prava kvalifikacijska utakmica je sraz Raštana i Balija, možda i odlučujući u borbi za opstanak. Ne zna se kome rani subotnji termin ide na ruku, ali se zna da pobjednik puno dobiva.

Stipe i ekipa idu na Bali, blago se njima, ili ne?

Još jedan dvoboj bode u oči, onaj između Bilog briga i Brodarice. Obje ekipe pomalo prosipaju bodove i vrijeme je da se nečija karta okrene. Pobjednik ove utakmice imat će bistriji pogled prije samoga finiša lige.

Pobjednik ove utakmice imat će bistriji pogled prije samoga finiša lige.

Drugi derbi kola igraju Murvica i zahuktali Mali caffe. MC je iz rudnika, iz bunara dospio do borbe za, makar, kvalifikacije, dok je Murvica uhvatila ritam iako “kašlje” skoro cijelu sezonu.

Drugi derbi kola igraju Murvica i zahuktali Mali caffe.

Toplo hladno igra Višnjika je na iskušenju protiv Sv.Mihovila. Obje momčadi svojim navijačima nude šokove tijekom sezone, ali opet pobjeda znači puno toga, ovisno o ambicijama, naravno.

Toplo hladno igra Višnjika je na iskušenju protiv Sv.Mihovila.

Dasiaddo kao da se pomalo predaje, no matematika kaže da je sve moguće, pa i opstanak. Naravno da zbrajanje dobro ide i kod Young Boysa koji traže direktan put ka prvoj ligi. Ključ su sve pobjede do kraja, jednostavno zvuči, zar ne?

Young Boysi koji traže direktan put ka prvoj ligi, jednostavno zvuči, zar ne?

Tornado u Bibinjama hvata posljednju šansu za proboj u društvo mogućih prvoligaša. U goste im dolazi Kontra, opasna iz prekida, opasna kako im i ime govori. Bibinjci su puno bodova prosuli u svojoj dvorani i u tome treba tražiti razlog manjka bodova.

Tornado u Bibinjama hvata posljednju šansu za proboj u društvo mogućih prvoligaša.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: