Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 22. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava 22. kola 3. ŽMNL

Najava 22. kola 3. ŽMNL

SKUPINA A

DEPORTIVO LA MURVICA – RUPALJ

Mate Vidak će imati težak zadatak pred sobom u vidu dolaska do priželjkivana tri boda. Deportivo la Murvica u najavi također priželjkuju bodove pa nam to garantira uzbudljivu utakmicu gdje oba takmaca žele pobjedu.

ZATON – DONJE RAŠTANE

Zaton za zadržavanje pozicije mora uzeti bodove Donjim Raštanima koje samo uz izvrsnu igru H. Ražova mogu do kakvog takvog pariteta u utakmici.

VOŠTA – MLADOST

Ključna figura će biti I. Vulić, ako ga bude Vošta se može nadati bodovima, ako ga ne bude onda će Mladosti biti servirani ti isti bodovi.

MALA RAVA – LJEVICA ZADAR

V. Gambiraža je ovaj tjedan inzistirao od svojih igrača podizanje fizičke spreme za finiš prvenstva. Ostaje nam za vidjeti već u ovoj utakmici je li polučilo uspjeh.

TERMIN – PRIVLAKA 2017

Termin mora pod svaku cijenu tražiti bodove protiv Privlake 2017. za mir u svlačionici.

SKUPINA B

ZEMUNIK – AEONONA

Obje momčadi mogu pružiti dobru igru, no mogu biti i nevidljivi na terenu. Ova utakmica nije takva koja dozvoljava nevidljivost pa stoga očekujemo igru koja će se pamtiti.

OSAM MLADI – RAŽANAC

Osam mladi će težiti nastaviti svoj pobjednički niz, a pogotovo kad su u prošlom kolu doprvaku uzeli sva tri boda.

SLIVNICA – VALENCIA

Dvoboj dva davljenika će biti stvar prestiža, a u slučaju pobjede Slivnice Valencia će zasigurno ostati predzadnja momčad skupine B.

KRNEZA – POLJICA BRIG

Prvi od dva derbija će ponuditi odgovor koja momčad je više poljuljana od prošlog kola. Krneza s ovom pobjedom može dosta popraviti svoje izglede za priželjkivano drugo mjesto. Pobjedom Poljica Briga praktički bi bio riješen vrh tablice. Sve će se znati nakon ove utakmice!

SINJORETOVO – CRVENE KUĆE

Nakon prošlotjedne pobjede Crvenih kuća u derbiju, nadaju se da i u ovom mogu izvući isti ishod. Doduše mašina zvana Sinjoretovo ipak nije mačji kašalj i s ovom pobjedom bi lagano mogli početi davati prigodu igračima iz omladinskog pogona, a ponajprije se tu misli na mladog A. Tokića.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: