Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 23. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 23. kola 2. ŽMNL

Izvještaj 23. kola 2. ŽMNL

Primorac ugrabio dvojku pobjedom u derbiju.

Neočekivana golijada je viđena u dvoboju Raštana i Balija. S obzirom na važnost utakmice očekivalo se malo golova kad ono kanonada, ali u mreži Balija.

Očekivalo se malo golova kad ono kanonada, ali u mreži Balija.

Brodarica je probudila nadu za prvu ligu, dok je Bili brig vjerojatno mimo svih kombinacija. Ova utakmica je bila posljednji vlak za BB i ostaje nada za sijedeću sezonu, iako je matematika zafrkana stvar.

Brodarica je probudila nadu za prvu ligu!

Murvica je u utakmicu s Malim cafeom ušla odlučna da uzme pobjedu i produži nadu za ulazak u prvu ligu. Kada je I.Škara pogodio činilo se da su bodovi u rukama. No blitzkrieg MC u režiji Šarića i Zekonjića je ugasio sve nade Murvice u ovoj utakmici. Tako se bajka iz Malog cafea nastavlja…

Blitzkrieg MC – a u režiji Šarića i Zekonjića je ugasio sve nade Murvice u ovoj utakmici.

Primorac i Sveti Ante su igrali derbi koji je bio tvrd i čvrst. Čekalo su se greške, a ključ je bio tko prvi zabije gol. Ipak to nisu bili slavljenici sa Smiljevca nego Primorac i zaslužena pobjeda je u njihovim rukama.

Zaslužena pobjeda je rukama Primorca!

Koliko će Young boysima nedostajati dva boda protiv Dasiadda pokazat će vrijeme, pogotovo što su imali finu prednost od dva gola. No uporni studenti iz Dasiadda su grizli i do kraja odgrizli veliki bod.

Koliko će Young boysima nedostajati dva boda protiv Dasiadda pokazat će vrijeme…

Sveti Mihovil je i remijem pobjegao iz zone ispadanja, dok su kraljevi ikseva, igrači Višnjika, propustili veliku prigodu približiti se gornjem dijelu kuhinje za prvu ligu.

Sveti Mihovil je remijem pobjegao iz zone ispadanja!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top