Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 24. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 24. kola 2. ŽMNL

Najava 24. kola 2. ŽMNL

Sveti Ante jedini siguran a za sve ostalo vrijedi-tko preživi pričat će.

Kontra i Bali otvaraju kolo u sasvim suprotnim raspoloženjima. Mladi boduli se bore za spas u ligi i svaki bod i gol im je bitan. Kontra pak s druge strane teško može s pozicije gdje se nalazi i igra rasterećeno.

Mladi boduli se bore za spas u ligi i svaki bod i gol im je bitan.

Mali caffe igra svaku utakmicu na pobjedu jer prvi poraz koji dođe je kraj nadanjima za prvu ligu. A prvi u nizu koji čekaju MC je Dasiaddo koji je prikovan za dno kao vlak za tračnice.

Mali caffe igra svaku utakmicu na pobjedu jer prvi poraz koji dođe je kraj nadanjima za prvu ligu!

Murvica je puno toga prosula u borbi za elitni rang i više ne ovise o sebi, a to je najgore. Tim gore je što se sastaju sa Sv.Mihovilom koji je samo bod od ispadanja i tako ranjen je opasan ko lav koji spava.

Murvica je puno toga prosula u borbi za elitni rang i više ne ovise o sebi, a to je najgore.

Tornado je opet u zoni doigravanja za prvu ligu i pitanje je mogu li zadržati svoje šanse poznavajući njihove toplo-hladne igre. Sastaju se s Bilim Brigom koji je svoje šanse za prvu ligu sveo na teoriju, gotovo i na nikakve.

Tornado je opet u zoni doigravanja za prvu ligu!

Derbi kola igraju Young Boysi i Brodarica, derbi u kojem je pobjednik jednom nogom barem u kvalifikacijama za Seriu A. Boysi su u malom padu forme, pogotovo u napadačkom dijelu,  dok Medini puleni igraju na gol više i svaka prognoza ove utakmice je ravna snijegu u lipnju.

Derbi kola igraju Young Boysi i Brodarica, derbi u kojem je pobjednik jednom nogom barem u kvalifikacijama za Seriu A!

Primorac je opet došao u priliku da direktno uđe u prvu ligu i treba vidjeti kako će se nositi s tim pritiskom. Njihov takmac, Raštane, malo lakše diše nakon pobjede u prošlom kolu.

Raštane, malo lakše diše nakon pobjede u prošlom kolu!

Još tri kola u drugoj ligi stanuje Sveti Ante, prvak i lider lige, te sele u prvi razred, no prva utakmica koju igraju je ona s Višnjikom. Momci s popularne Voštarnice su postali žrtve svojih remija i pitanje kakav rezultat trebaju do kraja lige, da bi se nadali prilici za viši rang.

Momci s popularne Voštarnice su postali žrtve svojih remija, da bi se nadali prilici za viši rang.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: