Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Robert Grdović preuzeo futsal-reprezentaciju Turkmenistana!

Vijesti

Robert Grdović preuzeo futsal-reprezentaciju Turkmenistana!

Robert Grdović preuzeo futsal-reprezentaciju Turkmenistana!

Nakon što je imao velike uspjehe kao igrač i poslije trener, pred našim Zadraninom je nova avantura, kvalifikacije za prvenstvo Azije 2020. godine.
Popularni “Grdi” nam prenosi prve dojmove iz Turkmenistana, kakav ga posao očekuje, te svoje viđenje raspleta prvenstva hrvatske u futsalu! 

Robert Grdović

Kakvi su prvi dojmovi boravka u Turkmenistanu?
Prvi dojmovi o zemlji i gradu su fenomenalni jer su ljudi jako gostoljubljivi i na usluzi, a sam glavni grad Ašgabat je prekrasan, nevjerojatno sređen i čist!!

Kakav je izazov i koliko velik je posao pred tobom?
Ovo je neka nova priča u mojoj trenerskoj karijeri i moram priznati da sam sličnu priliku priželjkivao, a sad je i dobio. Veliki je izazov ispred mene jer želim sa svojom reprezentacijom napraviti što bolji rezultat na Azijskim igrama, koje su u 2. mjesecu 2020. – te pokušati izboriti nastup na svjetskom prvenstvu!
Svaki posao je težak tako da me očekuje veliki posao i izazov!!

Koliko dobro poznaješ futsal prilike u Turkmenistanu?
Prije dolaska nisam imao puno saznanja o njihovom futsalu, no u 10 dana pogledao sam 3 kola njihove lige, sve ekipe, jer svi igraju u istoj dvorani! Moram priznati da su dojmovi o igračkim kvalitetama mojih kandidata jako pozitivni, te sam već napravio širi spisak od 30 igrača te uži od njih 15-tak!

Koja su natjecanja pred reprezentacijom Turkmenistana?
Pred nama su niz prijateljskih utakmica te pokoji turnir!
Još čekamo hoće li nam dozvoliti da sudjelujemo u jednoj kvalifikacijskoj skupini van konkurencije, jer smo domaćini Azijskih igara, te naravno kulminacija svega su Azijske igre koje su u Ašgabatu, te o tom rezultatu ovisit će moja budućnost ovdje!!

Tvoje prognoze, tko će biti novi prvak Hrvatske u futsalu?
Teško je reći jer ima 4-5 podjednakih ekipa, ali moj favorit je Novo Vrijeme, a potajni favoriti ono što sam vidio su Vrgorac i Futsal Dinamo!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: